"The Way Things Do"

L’any 1987 els artistes suïssos Peter Fischli i David Weiss van presentar el film Der Lauf der Dinge, conegut internacionalment com The Way Things Go. La pel·lícula mostra la reacció en cadena d’una gran multitud d’objectes i substàncies que s’activen i es connecten entre si, com si estiguessin predeterminats per una acció contínua de causa-efecte. La successió, aparentment atzarosa i caòtica, està meticulosament coreografiada.

A la mateixa dècada dels vuitanta van néixer Daniel Jacoby i Yu Araki, Serafín Álvarez i Cécile B. Evans, els artistes que amb motiu dels trenta anys de la pel·lícula del duo suís han realitzat noves produccions a partir d’aquesta peça.

 

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fundació Joan Miró.


L'exposició és un homenatge a "The Way Things Go", el film llegendari de Peter Fischli i David Weiss, en el marc del 30è aniversari de la seva creació. La mostra inclou tres instal·lacions d'artistes emergents i la projecció de la pel·lícula del duo suís.
A "The Way Things Do", Serafín Álvarez, Cécile B. Evans i David Jacoby & Yu Araki fan tres relectures de la mítica reacció en cadena d'objectes tot explorant la noció de circuit i rastre, el paper dels objectes en relació amb les audiències o la naturalesa de la les interaccions entre dades, màquines i intel·ligències artificials. Els tres treballs resultants són independents entre si, però tots tres parteixen del film de Fischli i Weiss, alhora que sorgeixen de processos de producció dialogats i col·laboratius.

Fundació Joan Miró

Adreça:
Av Miramar, 1
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble Sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Fundació Joan Miró
Quan
Del 30/06/2017 al 01/10/2017.

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any