Travessia Nedant al Port de Barcelona

La novetat d’aquesta edició és que, a més de ser una de les etapes de la IV Copa d’Espanya i de la Copa d’Europa d’aigües obertes, es converteix en Campionat de Catalunya i en el I Trofeu Internacional de Barcelona d’aigües obertes.

A les vuit del matí es lliuraran els xips al moll de Bosch i Alsina, des d’on es donarà la sortida a les diferents travessies.

En trobareu més informació en aquest enllaç.

Horaris


Dissabte 30 de juny de 2018 se celebrarà la Travessia nedant al Port de Barcelona, que enguany arriba a la seva 91a edició.

La novetat d'aquesta edició és que, a banda de formar part de la IV Copa d'Espanya i de la Copa d'Europa d'aigües obertes, esdevenim Campionat de Catalunya i 1er Trofeu Internacional de Barcelona d'aigües obertes.

A les 8h del matí procedirem al lliurament dels xips al Moll de Bosch i Alsina, des d'on es faran les sortides de les diferents travessies.

Les inscripcions es poder fer a través del web. Els socis del CNAB també poden tramitar-la presencialment a la recepció del Club.

L'últim dia per formalitzar-les és el dilluns 25 de juny. No s'acceptaran noves inscripcions després d'aquesta data i tampoc s'acceptaran canvis de categoria el dia de la Travessia.

Drets d'inscripció: 10€. Els i les que participin a la Travessia de persones amb discapacitat estan exemptes d'aquest pagament.

Per participar és imprescindible tenir llicència de les Federació Catalana de Natació o de qualsevol altra federació autonòmica adscrita a la Real Federación Española de Natación (o el seu homòleg en el cas de nedadors amb llicència estrangera).

En cas de no tenir llicència, el CNAB la podem tramitar per un dia a la FCN amb un cost de 5€ i gratuïtament pels socis del Club (només vàlida per majors de 18 anys o nedadors de la categoria màster).

Per participar a la Copa d'Espanya, a més de tenir la pertinent llicència federativa, s'ha hagut de satisfer la quota d'activitat estatal per a la temporada en curs.

Reglament Travessia Port 2018

Reglament de la Copa d'Espanya 2018

Moll de la Fusta

Adreça:
Moll Bosch i Alsina, 2
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08039
Població:
Barcelona
On
Moll de la Fusta
Quan
30/06/2018

Web

Web inscripcions:
cnab.cat/ca/inscripcions-2018

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any