Vespres musicals al Monestir de Pedralbes

El Monestir de Pedralbes presenta al juliol el cicle Vespres Musicals, que oferirà tres concerts inspirats en la meditació, l’espiritualitat i la transcendència. El 5 de juliol es presentarà “Mare Nostra”, un projecte que vol aprofundir i desenvolupar un diàleg fluid entre cultures impulsat per Rusó Sala. Acompanyaran la cantautora Aleix Tobias (percussions) i Miriam Encinas Laffitte (multiinstrumentista).

El 12 juliol, a “Sons en l’espai”, l’ensemble de música contemporània Barcelona 216 ens proposarà un viatge sonor a través de músiques inspirades en experiències místiques de tradicions llunyanes. La formació interpretarà On reflection de Josep M. Guix; Crippled Symmetry: Region 1 de Morton Feldman; Riti: I funerali de Carlo Magno, Hyxos de Giacinto Scelsi, i Spiegel im Spiegel d’Arvo Pärt.

El cicle es tanca el 19 juliol amb “Neiro”, que en japonès vol dir ‘color del so’. Horacio Curti (shakuhachi, flauta japonesa de bambú) i Esteban Algora (acordió) interpretaran peces de repertori koten honkyoku de Toshio Hosokawa i de creació pròpia.

Tots els concerts començaran a les 21.00 hores.

Horaris


Coincidint amb la recent reobertura de la capella de Sant Miquel, el cicle «Vespres musicals» s´inspira en el component devocional d´aquest espai. Així, els concerts s´inspiren en la meditació, l´espiritualitat i la transcendència des de diferents punts de vista.

Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Adreça:
Bda Monestir, 9
:
Les Corts
Barri:
Pedralbes
Codi postal:
08034
Població:
Barcelona
On
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
Quan
Del 05/07/2018 al 19/07/2018.

Telèfon

Telèfon d'inscripcions:
93 256 34 27 (de dilluns a divendres, de 10 a 14 h)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any