Santa Maria del Mar al capvespre

El capvespre ens permet gaudir dels matisos de la penombra i de l’apaivagament del brogit diürn, que donen pas a la foscor i el silenci de la nit. És l’hora perfecta per fer una visita guiada a l’església de Santa Maria del Mar amb un grup reduït per gaudir, gairebé en solitari, d’aquesta joia del gòtic català.

Els visitants poden passejar per l’interior de l’església, recórrer-ne les tribunes, la cripta i la capella neoclàssica i accedir a les terrasses a través de les torres. La coberta de les terrasses, situades a diferents nivells, permeten admirar l’edifici des d’altres angles i apropar-se als finestrals, la rosassa o les gàrgoles, a més d’oferir una panoràmica circular de la ciutat i una perspectiva privilegiada sobre l’entramat urbà format pels carrerons i passatges del Born.

Horaris


Inclou: Visita guiada a l´interior del temple + tribunes + cripta + capella neoclàssica + torres + terrats. Tríptic informatiu sobre la basílica. Visita no adaptada.

Els capvespres d´estiu, una visita exclusiva per a grups reduïts permet passejar pràcticament en solitari per l´interior de Santa Maria del Mar. Les tribunes, la cripta i la capella neoclàssica s´inclouen en aquest recorregut en què el silenci, la il·luminació monumental i la immensitat de l´edifici acompanyen una experiència única.

L´accés a les terrasses a través de les torres proporciona una nova perspectiva de l´edifici i permet que el visitant s´aproximi com mai a la rosassa, els finestrals, els contraforts o les gàrgoles. Des dels diferents nivells de cobertes es contemplen els estrets carrerons del Born, els principals edificis de Ciutat Vella i una impressionant panoràmica de 360º sobre Barcelona quan es fa de nit.

Parròquia de Santa Maria del Mar - Basílica

Adreça:
Pl Santa Maria, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Parròquia de Santa Maria del Mar - Basílica
Quan
Del 01/06/2018 al 30/09/2018.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
93 198 40 67

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any