World Press Photo 2018

El World Press Photo torna a convertir Barcelona en una de les primeres ciutats del món on es mostren les fotografies guanyadores del prestigiós premi de fotoperiodisme i en un dels pocs llocs que exposen els treballs guanyadors del concurs de narrativa digital.

La catorzena edició de l’exposició internacional “World Press Photo” s’instal·la al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Organitzada per la Fundació Photographic Social Vision, la mostra es complementa amb un complet programa d’activitats paral·leles i visites comentades.

Sota el lema “Veure i entendre”, l’exposició mostra treballs majoritàriament inèdits al nostre país, ofereix la possibilitat d’accedir a històries sense manipulacions i enriqueix els diferents punts de vista sobre l’actualitat. Per primera vegada la Fundació World Press Photo ha nominat sis fotografies per al premi World Press Photo de l’any, i d’aquesta manera ha obert un debat sobre quina és la foto més representativa del 2017. Aquesta reflexió continuarà vigent després de l’anunci oficial de la imatge guanyadora i mentre duri l’exposició, on aquestes sis fotografies tindran una presència destacada.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.
Hi col.labora:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Exposició organitzada per la Fundació Photographic Social Vision
Es venen les entrades a:
Venda d'Entrades Ticketea.


World Press Photo 2018 torna a convertir Barcelona en una de les primeres ciutats del món on es mostren les fotografies guanyadores del prestigiós premi de fotoperiodisme i de les poques ciutats que exposen els treballs guanyadors del concurs de Narrativa Digital.

La catorzena edició de l´exposició internacional World Press Photo s´instal·la al CCCB, organitzada per la Fundació Photographic Social Vision, la qual ofereix un complet programa d´activitats paral·leles i visites comentades per aprofundir l´experiència.

Sota el lema #veureientendre, l´exposició mostra treballs majoritàriament inèdits al nostre país, oferint la possibilitat d´accedir a històries sense manipulacions, enriquint els diferents punts de vista sobre l´actualitat.

Per primera vegada la Fundació World Press Photo ha presentat 6 fotografies nominades per guanyar el premi World Press Photo de l´any, obrint un debat sobre quina és la foto més representativa del 2017. Una reflexió que seguirà vigent després de l´anunci oficial de la imatge guanyadora i al llarg de l´exposició, on aquestes 6 fotografies es mostraran destacades.

Les 134 fotografies guanyadores han estat escollides entre les 73.044 imatges que s´han presentat a concurs, realitzades per 4.548 fotògrafs de 125 països. L´Estat espanyol és el quart país del món després de Xina, Estats Units i Itàlia que més fotògrafs ha presentat amb 229 candidatures.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Adreça:
Montalegre, 5
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Quan
Del 28/04/2018 al 27/05/2018.

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any