Zurich Marató de Barcelona 2018: Fira "Expo Sports"

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fira Barcelona.


La principal fira de l’esport que es celebra a Espanya i una de les principals de Running, trail i triatló d’Europa. Més de 150 expositors i més de 60.000 visitants la fan el lloc idoni per que els esportistes coneguin de primera mà els productes que ofereixen les marques del sector.

Gràcies a la consolidació de l’ Expo i del creixement del running i l’esport de l’outdoor en la nostra ciutat, es calcula que Expo Sports se aproparà als 200 expositors i que superarà els 70.000 visitants el 2017. La obertura a altres esports outdoor obeeix a les creixents sinèrgies que se estan creant entre aquests i el running. Per això, Expo Sports vol convertir-se en el punto de reunió dels fabricants, distribuïdors i esportistes. Cada disciplina amb el seu propi espai, però posant a l’abast del consumidor les novetats de totes elles.

El nou disseny de l’ Expo Sports ens permetrà una millor distribució per sectors i productes facilitant tan al client com al visitant la recerca de marques, distribuïdores, curses, complementació i altres sectors presents en l’Expo Sports.Expo Sports és la plataforma perfecta per a la presentació de noves col•leccions, per iniciar promocions especials i per reforçar l’estratègia de marketing davant un públic objectiu.

Entrega del pitrall i de la Bossa del Corredor
Tots els inscrits a la Zurich Marató de Barcelona hauran de recollir el seu pitrall-xip i Bossa del Corredor a la Expo Sports. Es obligatòria la presentació del DNI o passaport junt amb el correu electrònic que indica el teu número de dorsal. Si no poguessis passar a recollir el dorsal en els dies indicats, pot fer-ho una altra persona per tu, presentant fotocòpia del teu DNI o passaport junt amb l'e-mail on s´indica el teu número de dorsal. Serà imprescindible que porteu el full on indica el vostre número de dorsal juntament amb el vostre document personal d´identitat.

Sota cap concepte es retiraran pitralls el mateix dia de la cursa.

Fira Barcelona

Adreça:
Av Reina Maria Cristina, 1*13
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Fira Barcelona
Quan
Del 09/03/2018 al 10/03/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any