'Frankenstein' at the TNC

Traductor de Google:

In 1818 the British writer Mary Shelley published one of the most important works in romantic literature, considered one of the first science-fiction novels: Frankenstein; or, The Modern Prometheus.

The story of this monster, abandoned by its creator and incapable of living in a world which doesn’t accept differences, is very well-known by the public as it has been adapted on numerous occasions. On the bicentenary of its publication, Carme Portaceli presents an adaption at the Teatre Nacional de Catalunya (TNC) by Guillem Morales, director and scriptwriter of the award-winning film Júlia’s Eyes.

Renowned artists such as Joel Joan, Lluís Marco and Àngel Llàtzer all star in this stage production.

Schedule

Others

Se celebra a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Produït per:
Teatre Nacional de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


Fitxa artística:
Adaptació: Guillem Morales, basat en la novel·la de Mary Shelley.
Direcció: Carme Portaceli.
Amb: Joel Joan, Àngel Llàcer, Lluís Marco, Magda Puig, Albert Triola, Pere Vallribera.
Producció: Teatre Nacional de Catalunya, Factoria Escènica Internacional (FEI) i Teatres Amics.

Sinopsi:
L'any 1818, Mary Shelley va dotar d'una vida perdurable el seu cèlebre monstre, que amb la seva multiplicitat orgànica acabaria esdevenint un mite fonamental de la nova societat contemporània, abocada a un replantejament profund de les construccions d'identitat en el nou món marcat per la industrialització i la reorganització dels poders fàctics.

Dos-cents anys després de la primera publicació de la novel·la, la directora Carme Portaceli porta a escena la història d'aquest Prometeu modern amb una dramatúrgia de Guillem Morales (director i guionista de la premiada pel·lícula "Los ojos de Julia") que indaga en els territoris més tenebrosos de la humanitat ferida del mite.

Divendres 23 de febrer després de la funció: 'Col·loqui al TNC'. Els col·loquis sobre els espectacles compten amb la presència d'una persona destacada de la nostra cultura i els membres de la companyia. Una ocasió única per aprofundir en cada proposta escènica amb la mirada particular d'un espectador privilegiat.

Activitats paral·leles
- Col·loqui amb Antoni José Navarro
TNC, Sala Gran
23/02/18, després de la funció
Activitat gratuïta

Els col·loquis sobre els espectacles compten amb la presència d'una persona destacada de la nostra cultura i els membres de la companyia. Una ocasió única per aprofundir en cada proposta escènica amb la mirada particular d'un espectador privilegiat.

- Presentació del llibre 'La primavera pendent'
TNC, vestíbul principal
01/03/18, a les 18.45h

El dijous 1 de març a les 18.45 hores, l'escriptora Ada Castells oferirà una xerrada breu acompanyada de Francesco Ardolino, doctor en Literatura. Junts conversaran sobre la seva darrera novel·la, La primavera pendent. Es tracta del primer títol de la col·lecció Matar el monstre, un joc literari format per 7 novel·les de 7 autors catalans, on es ret homenatge a la novel·la de Mary Shelley, Frankenstein or The Modern Prometheus.

Teatre Nacional de Catalunya

Address:
Pl Arts, 1
:
Eixample
Area:
El Fort Pienc
Post Code:
08013
City:
Barcelona
Where
Teatre Nacional de Catalunya
When
From 15/02/2018 to 25/03/2018.

Phone number

x:
933 065 720

Website

x:
www.tnc.cat

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year