'Muñeca de porcelana'

Traductor de Google:

A millionaire has just bought his young fiancé an aeroplane as a wedding present. His intention is to retire and spend all his time with her. On his last day at the office before being with her, he gives his young assistant instructions to be able to run his businesses remotely. At the last minute, just as he is about to leave, he gets a call which nobody would ever want to receive.

Muñeca de porcelana is the fourteenth play by the American David Mamet, author of classics such as American Buffalo and Glengarry Glen Ross.

Schedule

Others

Se celebra a:
Teatre Poliorama.
Es venen les entrades a:
Teatre Poliorama. A les taquilles
Es venen les entrades a:
Teatre Victòria. A les taquilles
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


Un milionari li acaba de comprar un avió a la seva jove promesa com a regal de bodes. La seva intenció és jubilar-se i dedicar-se per complet a ella. Durant el seu últim dia a l'oficina abans de reunir-se amb ella, instrueix al seu jove ajudant per a poder atendre els seus negocis des de la distància. Però just abans de sortir rep una trucada d'última hora que desitjarà no haver rebut mai.

Estan els poderosos lliures de rendir comptes pels seus actes? Existeix una èlit que mou els fils amb capacitat per canviar el rumb dels esdeveniments amb només una trucada? El poder de la política, l'economia i els mitjans de comunicació són els temes centrals d'aquesta obra.

"Muñeca de porcelana" és la catorzena obra de David Mamet, autor americà de clàssics com "Oleanna", "American Buffalo", "Glengarry Glen Ross", així com de guions cinematogràfics com "El carter sempre truca dos cops" i "Els intocables d'Eliot Ness". Aquesta versió està protagonitzada per José Sacristán i Javier Godino, i dirigida per Juan Carlos Rubio.

Teatre Poliorama

Address:
La Rambla, 115
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08002
City:
Barcelona
Where
Teatre Poliorama
When
From 01/02/2017 to 12/03/2017.

Phone number

Ticket sales telephone:
902 150 025

Website

Ticket sales website:
www.teatrepoliorama.com

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year