April Fair at the Fòrum

Traductor de Google:
  • La Fira d'Abril de Catalunya arriba a la 44a edició
  • andalusia, oci, fòrum
  • Recurs Fira d'Abril 2012
  • andalusia, oci, fòrum, flamenc
  • fira d'abril

The marquees for April Fair of Catalonia’s return to the Parc del Fòrum this year. The lighting up of the gateway to the enclosure officially inaugurates the event and will take place on Friday, 28 April. The enclosure is open until 7 May.

This is the twelfth time in a row the fair has been held at the Parc del Fòrum. Sevillana dancing, a great atmosphere and typical pescaíto fried fish are central elements to a festival which notches up its 46th edition this year.

 

Schedule

Others

Organitzat per:
Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Cataluña. i Fundación FECAC
Organitzat per:
Ajuntament de Barcelona. Departament de Relacions Institucionals i Ciutadanes
Se celebra a:
El Parc del Fòrum.


La 46a edició de la Fira d'Abril de Catalunya, organitzada per la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC) tindrà lloc des del divendres 28 d'abril fins al diumenge 7 de maig al Parc del Fòrum de la Ciutat Comtal.

L'encesa del Pòrtic d'entrada al recinte i inauguració oficial de la Fira tindrà lloc el divendres, 28 d'abril, a les nou del vespre (Porta d'accés nord, davant del Edifici Blau).

Aquest acte inaugural serà presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont; l'alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau; i el president de la FECAC, entitat organitzadora, Daniel Salinero, als que acompanyaran altres autoritats com el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras; l'alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau; o el tinent d'alcalde de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència de l'Ajuntament de Barcelona, ​​Jaume Asens.

La Fira d'Abril de Catalunya s'ha consolidat a Barcelona, ​​concretament al Parc del Fòrum, on portarà celebrades onze edicions consecutives. El nombre de visitants al llarg de tota la Fira ha superat sempre el milió de persones.

El Parc del Fòrum

Address:
Pl Fòrum, 1
:
Sant Martí
Area:
El Besòs i el Maresme
Post Code:
08019
City:
Barcelona
Where
El Parc del Fòrum
When
From 28/04/2017 to 07/05/2017.

Website

Web:
fecac.com

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year