April Fair at the Fòrum

Traductor de Google:
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..

The marquees for April Fair of Catalonia’s return to the Parc del Fòrum this year. The lighting up of the gateway to the enclosure officially inaugurates the event and will take place on Friday, 27 April. The enclosure is open until6  May.

Sevillana dancing, a great atmosphere and typical pescaíto fried fish are central elements to a festival which notches up its 47th edition this year.

 

Schedule

Others

Organitzat per:
Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Cataluña.
Organitzat per:
Ajuntament de Barcelona. Departament de Relacions Institucionals i Ciutadanes
Se celebra a:
El Parc del Fòrum.


La 47a edició de la Fira d'Abril de Catalunya, organitzada per la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC) tindrà lloc des del divendres 27 d'abril fins al diumenge 6 de maig al Parc del Fòrum de la Ciutat Comtal.

L'encesa del Pòrtic d'entrada al recinte i inauguració oficial de la Fira per part de les autoritats tindrà lloc el divendres 27 d'abril, a les nou del vespre (Porta d'accés nord, davant del Edifici Blau).

ACTUACIONS A LA CASETA INSTITUCIONAL

El cantaor i ballarí badaloní Manuel Fernández actuarà el divendres 27 en l'acte inaugural de la Fira a la Caseta Institucional de FECAC, on presentarà el seu últim disc, "Alma de papel".

Aquesta mateixa nit també està programada una sessió de dansa espanyola a càrrec dels alumnes de FESA / CPD de l'Institut del Teatre.

L'artista convidada en la jornada de cloenda, el diumenge 6 de maig, és la Tani.

Durant tota la Fira actuaran en el escenari els quadres de balls de les diferents entitats que conformen la Federació, Germandats i Cors Rocieros, així com el grup de ball oficial de la Federació "Desafio Flamenco".

A més, els dies 28 d'abril i 5 de maig acollirà les dues semifinals del XXV Concurs Nacional de Cobla organitzat per la Casa d'Andalusia a Barcelona.

CASETES, RESTAURACIÓ I ATRACCIONS

La superfície ocupada per la Fira d'Abril és d'aproximadament de 87.000 metres quadrats, repartits en tres àrees diferenciades:

- El Real (on es troben un centenar de casetes de les entitats, les zones de restauració i espais comercials, amb els seus corresponents carrers o vials) suposa una superfície de 54.500 metres quadrats (16.000 els ocupen les casetes, 27.500 dels vials d'emergència i 11.000 els serveis).

- Auditori petit. Es tracta de la zona que uneix el Real amb la Plataforma del Zoo Marí, 3.000 metres quadrats que faran de cordó umbilical entre el Real i la Plataforma d'Zoo Marí, aconseguint així una connexió completa entre les casetes culturals i comercials i les atraccions.

- Atraccions. La resta fins a completar la superfície, 29.500 metres quadrats, es destina al que s'anomena "Calle del Inferno", situada a la Plataforma del Zoo Marí, on s'ubiquen més d'un centenar d'atraccions per a tot tipus de públics. Aquest any, com a novetat, s'incorpora una muntanya russa.

El Parc del Fòrum

Address:
Pl Fòrum, 1
:
Sant Martí
Area:
El Besòs i el Maresme
Post Code:
08019
City:
Barcelona
Where
El Parc del Fòrum
When
From 27/04/2018 to 06/05/2018.

Website

Web:
fecac.com

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year