Circuit Festival

Traductor de Google:

The Circuit Festival, Europe’s biggest gay music and leisure event, is back in Barcelona from 9 to 19 August. The programme includes nineteen parties and eighteen recreational, cultural and sports activities.

Sagi Kariv, Phil Romano, Tom Stephan, Pagano and Alain Jackinsky are just some of the DJs from the international gay clubbing scene forming part of the festival line-up. The most iconic celebration will again be the Water Park Day, held at the Illa Fantasia water park and this year competing with three new events: the Matinée After Sun, the Matinée Champions and the Matinée Awards.

The daytime programme for the festival includes activities such as the Ramon Guimaraes exhibition ‘El_Mal_Trato’; the commentated screening of the films Mr. Gay Syria and Tom of Finland; an intergenerational meeting between LGBTI people, and various workshops on emotional wellbeing for gays and lesbians. There’s also a beach volleyball tournament and a football tournament.

The Girlie Circuit Festival is also being held at the same time, the female version of the event devoted to lesbians and bisexuals. The programme includes a lesbian route around Barcelona and an account from Jimena and Shaza, the female couple who fled Dubai last year and were detained in Turkey.

Schedule

Others

Se celebra a:
Razzmatazz.
Se celebra a:
Illa Fantasia Parc Aquàtic.
Se celebra a:
El Parc del Fòrum.


El Circuit Festival és l'esdeveniment gai internacional més important dedicat a la música i l'oci. Des del seu naixement fa 11 anys, el festival ha aconseguit posicionar mundialment a Barcelona com un dels principals destins per al col·lectiu LGTBI durant el mes d'agost. Gràcies a la seva popularitat, el Circuit Festival també s'ha expandit internacionalment. A la seva gira mundial, present en més de 30 ciutats, s'han sumat dues noves edicions a Tailàndia i Miami.

Tot i això, Barcelona continua sent la cita anual més extensa tant pel que fa a la durada com als assistents i nombre de festes.

El cartell està format pels DJs i productors més reconeguts de l'escena gai; tots ells residents dels principals esdeveniments dirigits a aquest col·lectiu. Entre els artistes que posaran la banda sonora al Circuit Festival 2018 estaran Sagi Kariv, Phil Romano, Tom Stephan, Pagano, Alain Jackinsky, Micky Friedmann, Paulo i fins a 25 més.

La festa més icònica tornarà a ser el "Water Park Day", un gran esdeveniment diürn en el qual milers de persones celebren la diversitat afectiva i cultural ballant sota el sol amb una piscina
d'onades com a escenari central. Serà el dimarts 14 d'agost a Illa Fantasia (Vilassar de Dalt, Barcelona).

Del 14 al 19 d'agost, el Circuit Festival compartirà protagonisme amb el Girlie Circuit Festival, la seva versió femenina. Es tracta de l'esdeveniment de música i oci per a dones lesbianes i bisexuals més important d'Europa. L'onzena edició del festival atraurà milers d'assistents i oferirà 6 festes i 10 activitats culturals i esportives entre les quals destaquen una exposició d'art, una ruta lèsbica per Barcelona i el testimoni de la Jimena i la Shaza, la parella de dones que l'any passat van fugir de Dubai i van ser retingudes a Turquia.

El cartell del Girlie Circuit Festival, format per 19 DJs femenines de 7 països, demostra que les dones tenen molt a dir en el món de la música electrònica; un àmbit en el qual encara és poc comú trobar lineups on elles siguin majoria.

La programació completa es pot consultar a www.girliecircuit.net

La programació diürna de Circuit Festival inclourà 19 activitats culturals entre les quals destaquen l'exposició d'art "El_Mal_Trato" de Ramon Guimaraes, la projecció comentada de les pel·lícules "Mr. Gay Syria" i "Tom of Finland", una trobada intergeneracional entre
persones LGBTI i diversos tallers sobre benestar emocional per a gais i lesbianes. En l'apartat esportiu, els assistents a l'esdeveniment podran participar en un torneig de vòlei platja i un
altre de futbol organitzat en col·laboració amb Panteres Grogues, l'associació d'esports LGBTI de la ciutat.

Diferents indrets de la ciutat i rodalies

Address:
C Nou de la Rambla, 113
:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08004
City:
Barcelona
Where
Diferents indrets de la ciutat i rodalies
When
From 09/08/2018 to 19/08/2018.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year