Dinners with stars

Traductor de Google:

Science, astronomy and gastronomy combine with the suppers being offered by the Observatori Fabra over the summer months. The suppers are outside on the terrace at the observatory, one of the most privileged viewing points in Barcelona.

The evenings start with a dinner with an astronomy focus to it, followed by a science presentation and a visit to the museum, including the noucentista room, the giant telescope and the interior of the dome. From there visitors will be able to observe distant constellations, stars and part of the solar system using the telescope built in 1904, one of the largest and oldest still in use in Europe.

From 8 June to October.

More information here.

Schedule

Others

Se celebra a:
Observatori Fabra.


L'activitat té lloc a l'Observatori Fabra durant els mesos d'estiu i combina la divulgació científica i l'observació astronòmica amb una suggerent proposta gastronòmica. Els sopars tenen lloc a l'aire lliure, en un dels miradors privilegiats de la ciutat de Barcelona.

S'inicia la vetllada amb el sopar, amb una imaginativa i deliciosa proposta gastronòmica pensada en clau astronòmica, amb ingredients de qualitat i bona cuina que se serveix a la terrassa a les 21.00h.

Despés del sopar s'ofereix una conferència de divulgació científica d'uns 30 minuts, amb possibilitat que el públic faci preguntes.

A continuació es visita el museu, la sala noucentista i el telescopi de passos, i s'accedeix a la sala de la gran cúpula, que conserva els elements originals. Des de la cúpula s'observaran elements de constel·lacions llunyanes, estrelles i gran part del sistema solar, amb el telescopi de 1904, un dels més grans i antics d'Europa encara en funcionament.


20:30h
Registre d'entrada i benvinguda amb copa de cava, cervesa o suc.

21:00h
Sopar a la terrassa mirador

22:30h
Conferència científica

22:55h
Visita guiada i observació a través del telescopi

23:59h
Finalització de la vetllada a l'observatori Fabra

Calendari de conferències i observacions de 2018: Programa

Observatori Fabra

Address:
Ctra Observatori Fabra, 27
:
Sarrià-Sant Gervasi
Area:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Post Code:
08035
City:
Barcelona
Where
Observatori Fabra
When
From 09/06/2018 to 07/10/2018.

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year