El Grec with the family

Traductor de Google:

The Teatre Grec and its gardens set the scene for a family festival on 21 July. Parents and children have a chance to spend a whole afternoon enjoying shows, listening to music and taking part in workshops and games at an event which three children’s festivals are collaborating in.

Throughout the afternoon there’ll be a chance to explore the whole site and discover the varios areas there, with a discovery and games section (the ‘Terra de Gegants’, by Els Efímer, and ‘Sonàrium’, by El Pájaro Carpintero), as well as a series of installations inviting participants to enjoy literature through play and imagination.

Musicians and actors such as Roleguita and Boquerón, Pep López and Natxo Tarrés & The Wireless will also be involved, and there’s also a mini Shakespeare show, with the Laitrum company converting objects from the English playwright’s works into miniatures for object theatre. All this forms the prelude to the concerts on the stage at the Teatre Grec, featuring The Pinker Tones, Xiula and the show Reggae per xics, by The Penguins.

Young child artists will also find Blanko, the immaculate JOHNman living statue character who will be awash with colour once the kids have finished with him.

Schedule

Others

Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona
Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.
Es venen les entrades a:
Teatre Grec. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici.


La canalla és la destinatària principal de les activitats que s'organitzen a la festa familiar que el Grec Festival de Barcelona ha preparat enguany amb la complicitat de tot de companyies i artistes, però ja veureu que fins i tot els adults que s´acostin amb ells al Teatre Grec i els jardins que envolten aquest escenari s´ho passen d´allò més bé.

Podreu recórrer el recinte durant tota la tarda i descobrir les diverses zones amb espais de descoberta i joc ("Terra de gegants", dels Efímer o "Sonàrium", d´El Pájaro Carpintero), a més d'un seguit d´instal·lacions que conviden els participants a gaudir de la literatura mitjançant el joc i la imaginació. Músics i actors com Roleguita i Boquerón, Pep López o Natxo Tarrés & The Wireless, o bé la insòlita proposta "Micro-Shakespeare", en la qual la companyia Laitrum converteix en miniatures per a teatre d´objectes les obres del dramaturg anglès, que serviran de preludi a tot de concerts que portaran a l´escenari del Teatre Grec "The Pinker Tones", "Xiul"a i l´espectacle de "The Penguins Reggae per xics". Us agrada pintar? Doncs hauríeu de conèixer en "Blanko", el personatge immaculat que representa JOHNman i que potser després de passar per les vostres mans guanyarà una mica de color...

Són algunes de les moltes activitats i espectacles d´una festa per a tots els públics que convertirà el recinte del Teatre Grec en un petit paradís per als nens i nenes de la ciutat. La festa és fruit de la col·laboració entre el Grec i tres festivals adreçats al públic de talla menuda: el FLIC (Festival de literatures i arts infantil i juvenil), el festival de música per a nens i nenes Petits Camaleons i el festival d'arts escèniques El més petit de tots. Us ho perdreu?

Teatre Grec

Address:
Pg Santa Madrona, 36
:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08038
City:
Barcelona
Where
Teatre Grec
When
21/07/2018

Phone number

Telephone for event information:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telephone for event information:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year