‘Pharaoh: King of Egypt’

Traductor de Google:

Egypt has fascinated people throughout history. The CaixaForum is offering the chance to get a close-up look at this civilisation this summer with the exhibition ‘Pharaoh: King of Egypt’, on from 8 June to 16 September.

The display includes over a hundred exhibits from the British Museum, with gold-plated works, monumental statues and temple reliefs. The works provide an insight into the lives of the pharaohs, their divine character, the symbolism of their garments and jewels, religion, rituals, the administrative organisation of the country and palace life.

For more information click here.

Schedule

Others

Se celebra a:
CaixaForum Centre Social i Cultural.
Inscripcions a:
Centre Cultural Albareda. La inscripció als itineraris gratuïts es podrà fer, a partir del 16 d'octubre, presencialment, per telèfon o online
Inscripcions a:
Centre Cívic El Sortidor. A partir de l'1 de setembre a les 10 hPresencial, de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 21 h
Inscripcions a:
Palau de la Virreina. De dilluns a diumenge, de 10 a 20.30 h


Un viatge apassionant pel món dels faraons a CaixaForum Barcelona, a partir dels prestigiosos fons del British Museum.

Els faraons van governar Egipte des d´aproximadament el 3.100 fins a la conquesta romana. Eren els representants dels déus a la Terra, s´encarregaven de mantenir l´ordre universal, protegien Egipte dels seus enemics i duien a terme rituals per complaure els déus.
L´exposició no solament explora el simbolisme i la ideologia de la reialesa egípcia, sinó que també tracta de descobrir les realitats que hi ha darrere d´aquests personatges.

Els governantes van ser molt diversos, masculins i –més excepcionalment- femenins, i a vegades ni tan sols d´origen egipci. Mentre que alguns dels reis van ser venerats – com Amenhotep I, qui va manar construir les tombes de la Vall dels Reis–, la memòria d´altres governants va ser esborrada oficialment. Molts dels objectes que sobreviuen de l´antic Egipte projecten la imatge que el faraó volia que veiéssim, però en aquesta exposició també s´exploren les realitats i els desafiaments de governar a l´antic Egipte.

La mostra està formada per més de 150 peces procedents del British, des de monumentals estàtues, relleus de pedra bellament tallada i joies d´or brillant fins als objectes més inusuals, com incrustacions de colors utilitzades per decorar el palau del faraó, cartes diplomàtiques als aliats d´Egipte inscrites en tauletes de fang, imatges de governants perses, grecs i romans que van actuar com a faraons o, fins i tot, l´arc de fusta d´un dels comandants de les tropes del rei.

CaixaForum Centre Social i Cultural

Address:
Av Francesc Ferrer Guàrdia, 6*8
:
Sants-Montjuïc
Area:
La Font de la Guatlla
Post Code:
08038
City:
Barcelona
Where
CaixaForum Centre Social i Cultural
When
From 07/06/2018 to 16/09/2018.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year