‘Picasso. Portraits’

Traductor de Google:

The Museu Picasso presents the exhibition ‘Picasso. Portraits’, coordinated by Barcelona’s Museu Picasso and London’s National Portrait Gallery, and showing the importance of the portrait in the work of the artist.

The human figure was Pablo Picasso’s prime subject and portraits always occupied an important place in his art. The exhibition brings together 81 pieces which offer an insight into the broad spectrum of Picasso’s creations and the extraordinary array of styles and techniques he developed.

Schedule

Others

Se celebra a:
Museu Picasso.


Pablo Picasso va mostrar un interès fonamental en la figura humana, i el retrat sempre va ocupar un lloc destacat en la seva obra. No va treballar gairebé mai per encàrrec, i pràcticament tots els seus retrats i caricatures representaven gent del seu cercle íntim d´aquell moment.

Lliure de tota pressió externa, va interpretar els seus models d´acord amb la visió i el coneixement que en tenia, i escollia l´estil i el mitjà que considerava més expressiu o apropiat segons l´ocasió. La caricatura va ser una de les seves activitats preferides, i molts dels seus retrats pictòrics de la maduresa van incloure les simplificacions i distorsions pròpies del gènere.

Les llibertats que Picasso es va prendre amb les aparences naturals i la seva subversió del decòrum van anar, però, de la mà d´un constant i profund compromís amb les tradicions del retrat occidental.

Museu Picasso

Address:
C Montcada, 15*23
:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona
Where
Museu Picasso
When
From 17/03/2017 to 25/06/2017.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year