‘Temps salvatge’, at the TNC

Traductor de Google:

The sudden appearance of some graffiti with threats rocks the peaceful day to day life in a frontier housing estate. Residents were organising a celebration in the local municipal hall, close to a wooded area supposedly used as a route by foreigners without any papers. The sudden daubed messages mean fear, suppositions and violence take a grip on the population, affecting everyday life and undermining the way people get on with each other.

Manel Barceló, Sara Espígul, Marina Gatell, Alícia González Laà, Míriam Iscla, Laia Manzanares, Carme Elias, Borja Espinosa, Eduard Farelo and Malcolm McCarthy make up the cast for the play.

Schedule

Others

Se celebra a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Produït per:
Teatre Nacional de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


Fitxa artística:
Direcció: Xavier Albertí.
Repartiment: Manel Barceloì, Carme Elias, Sara Espiìgul, Borja Espinosa, Eduard Farelo, Marina Gatell, Alicia González Laá, Miìriam Iscla, Laia Manzanares i Malcolm McCarthy

Producció: Teatre Nacional de Catalunya.

Sinopsi:
Una tranquil·la urbanització fronterera es disposa a organitzar una celebració que tindrà lloc al pavelló municipal, el qual es troba situat a la sortida de la localitat, a prop d´una zona boscosa per on es comenta que transiten persones estrangeres de manera irregular.

Amb l´aparició de diverses pintades amb missatges amenaçadors, s´apoderarà de la població una espiral de por, suposicions i violència que no només trasbalsarà la vida rutinària dels seus habitants, sinó que acabarà pertorbant greument les seves normes de convivència.

Activitats paral·leles

- Dijous 10 de maig a les 19 h
Xerrada prefunció amb Josep Maria Miró
Lloc: Vestíbul principal del Teatre Nacional de Catalunya
Xerrada amb Josep Maria Miró, autor de Temps salvatge, per aprofundir en l´obra. En aquest acte, hi assistiran membres de Biblioteques de Barcelona i abonats del TNC; tot seguit es quedaran a veure la funció.

- Divendres 18 de maig després de la funció: 'Col·loqui al TNC'. Els col·loquis sobre els espectacles compten amb la presència d'una persona destacada de la nostra cultura i els membres de la companyia. Una ocasió única per aprofundir en cada proposta escènica amb la mirada particular d'un espectador privilegiat.

- Dimecres 23 de maig a les 18 h:
Xerrada prefunció amb Josep Maria Miró.
Lloc: Vestíbul principal del Teatre Nacional de Catalunya
Xerrada amb Josep Maria Miró, autor de Temps salvatge, per aprofundir en l´obra. En aquest acte, hi assistiran membres de Teatre Barcelona i abonats del TNC; tot seguit es quedaran a veure la funció.

- Dilluns 28 de maig a les 19 h
Lloc: Llibreria La Central (c. Mallorca 237)
En col·laboració amb la llibreria La Central de Barcelona, el TNC presentarà les publicacions de Temps salvatge i Teatre reunit 2009-2018, de Josep Maria Miró, editades per Arola Editors.

Teatre Nacional de Catalunya

Address:
Pl Arts, 1
:
Eixample
Area:
El Fort Pienc
Post Code:
08013
City:
Barcelona
Where
Teatre Nacional de Catalunya
When
From 10/05/2018 to 17/06/2018.

Phone number

x:
933 065 720

Website

x:
www.tnc.cat

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year