Music in the Parks

Traductor de Google:

Every year Barcelona’s green spaces fill with music thanks to Music in the Parks, the series of free concerts in the city’s parks and gardens. As ever, the initiative offers classical music and jazz performed by young artists from the Barcelona music scene.

The opening concert will be in the Parc de la Barceloneta at 9 pm on 2 June. The group performing the first concert are The Sey Sisters, a trio of women’s voices combining gospel with African spirit and sharing the stage with the pianist and saxophonist Albert Bartolomé.

On 21 June, as part of International Music Day, there will also be a special concert at the former Model prison. The public will have the chance of guided visits around parks and gardens before the concerts, discovering the hidden wealth of these spaces. Each district will have a guided visit and this time around there’s a chance to see the Fàbrica del Sol, the municipal sustainability centre in the Parc de la Barcelona. Places are limited and so prior booking is required.

For more information click here

Others

Organitzat per:
Gerència d'Ecologia Urbana.


Un any més, podeu gaudir del cicle de concerts Música als Parcs que té la voluntat de donar a conèixer els jardins de la ciutat com espais de convivència i lleure durant els capvespres i nits d'estiu. Els intèrprets dels concerts de música clàssica i jazz, són formacions de joves intèrprets que han estat seleccionades per la seva qualitat.

En una ciutat com Barcelona, els espais verds de la ciutat son pulmons que, a part de proporcionar espais d´oci, d´esbarjo i de descans, contribueixen a regular la temperatura, disminuir la contaminació acústica alhora que son l´habitatge de fauna i flora variada.

Per donar a conèixer millor aquests beneficis socials i ambientals dels parcs i jardins, enguany mantenim el nombre de visites guiades prèvies als concerts, concretament n´hi haurà una a cada districte. A més de descobrir La Fàbrica del Sol, la casa de la sostenibilitat, al Parc de la Barceloneta. D´aquesta manera podreu conèixer més i millor la història, la biodiversitat i també curiositats d´aquests espais que, de ben segur, us sorprendran.

El cicle 2018 tindrà lloc del 2 de juny al 30 d'agost, i participarà en el dia Internacional de la Música tot oferint un concert especial el dia 21 de juny, a un espai ben singular, La Model.

Visites guiades
Un any més, l´experiència de gaudir de bons concerts als espais verds es reforçarà amb un millor coneixement dels parcs i jardins on es duran a terme els concerts.

Així, durant els mesos de juny i juliol es faran visites guiades prèvies en alguns espais amb l´objectiu de conèixer la història i la riquesa que amaguen molts d´aquests parcs i jardins de la ciutat, fet que permetrà als participants tenir una experiència més complerta. Les places són limitades, de manera que requereix d'inscripció prèvia a La Fàbrica del Sol.

Diferents parcs i jardins de la ciutat

Address:
Pg Marítim de la Barceloneta, 0
:
Ciutat Vella
Area:
La Barceloneta
Post Code:
08003
City:
Barcelona
Where
Diferents parcs i jardins de la ciutat
When
From 02/06/2018 to 30/08/2018.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year