Sâlmon Festival

Traductor de Google:

The Sâlmon is a contemporary creation festival which tries to get away from a festival model which commodifies the work of artists. The festival has not been conceived as a showcase for work, but rather a space for creation processes, unique and unrepeatable experiences.

This year the festival reaches its sixth edition with the announcement of a transformation period, with new players and contexts still to be defined.

For the first time ever, the Sâlmon is coproducing shows by artists who have taken part in previous editions, such as Cris Blanco, Patricia Caballero with Mónica Valenciano and El Conde de Torrefiel. The festival also continues to look towards Latin America to share practices, methodologies and listen closely to its concerns.

Schedule

Others

Se celebra a:
Antic Teatre - Espai de Creació.
Se celebra a:
Sala Hiroshima.
Se celebra a:
Fàbrica de Creació Graner.
Se celebra a:
Fundació Joan Miró.
Se celebra a:
Museu d'Art Contemporani de Barcelona.
Se celebra a:
CaixaForum Centre Social i Cultural.
Se celebra a:
Institut Montjuïc.
Se celebra a:
Institut Lluís Domènech i Montaner.
Se celebra a:
Institut Moisès Broggi.
Se celebra a:
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment.
Se celebra a:
Fabra i Coats - Fàbrica de Creació.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.
Es venen les entrades a:
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment. 2 hores abans de cada espectacle del Mercat de les Flors


No és fàcil definir un festival de creació, d'arts molt vives, quasi fins el mateix moment en què esdevé.
El que sabem a hores d'ara és que SÂLMON< es pensa des d'un centre de creació, el Graner, que treballa amb artistes 365 dies l'any. Així que intuïm que, com en d'altres ocasions, la nostra tendència natural ens durà a fer visibles aquestes relacions de mig i llarg recorregut, a presentar-vos a artistes que ja coneixeu i seguiu, però també a aprofitar l'oportunitat que el festival ens brinda per provocar nous enamoraments.
En aquest nostre acompanyament, SÂLMON< coprodueix per primer cop tres espectacles d'artistes que van participar en edicions anteriors: Cris Blanco, Patricia Caballero amb Mónica Valenciano i el Conde de Torrefiel. A més a més, com pensem que, abans de res un festival és una oportunitat per a la trobada, de maneres i en espais múltiples, seguirem apostant per una programació que s'expandeix fora del teatre i que incorpora altres mirades mitjançant una curadoria compartida.
També, un any més, mirarem cap a Amèrica Llatina, concretament a Xile, Brasil i Colòmbia, amb la idea de sentir més d'aprop algunes de les seves preocupacions, les seves metodologies i compartir des de la pràctica.
SÂLMON< és un festival de creació en clau contemporània que treballa des de la confiança. I tenim plena confiança que ENS ESPERÀVEU. Així que, només per això, aquí estem!

Inauguració
El dia 8 de febrer, a les 21 h l'espectacle 'Atlas' d'Ana Borralho i João Galante obre el festival Sâlmon< al Mercat de les Flors. Es tracta d'una performance teatral en la qual participen 100 persones del barri de la Marina, que s'hi han apuntat a través del Graner BCN en el marc del programa #ARTiPART del Barcelona Districte Cultural.
Espectacle els dies 8 i 9 a les 21 h Preu: gratuït Cal fer reserva prèvia: confirmacions@mercatflors.cat

Podeu consultar la programació del festival en aquest enllaç.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Address:
Lleida, 59
:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08004
City:
Barcelona
Where
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
When
From 08/02/2018 to 25/02/2018.

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year