Tamborinada 2018

Traductor de Google:

For the last 41 years, entities belonging to the Fundació La Roda have been organising a free family festival which is open to everyone.

This year’s Tamborinada is on in the Parc de la Ciutadella on Sunday 27 May, and on this occasion spaces will be organised by themes such as health, the environment, social participation and traditional culture.

Over 60 children’s workshops will be held throughout the day, as well as 30 shows at different stages located around the park.

The Centre Artesà Tradicionàrius will be organising the end of the festival, marking the 50th anniversary of the massive folk festival held in the same park.

Schedule

Others

Se celebra a:
Parc de la Ciutadella.


Diumenge 27 de maig, la Fundació La Roda presenta al Parc de la Ciutadella, la 41a edició d'aquesta gran festa familiar i gratuïta, amb la que enguany volem reafirmar el nostre compromís de continuïtat i tradició amb la societat i la cultura catalana.

Aquest 27 de Maig, d´11 a 19 h, farem la més gran festa oberta a tothom, diversa i solidària amb la il·lusió i la força de les més de 70 entitats que formen part de La Roda. Unes entitats que, amb el
nostre suport, fa dècades treballen per la cultura i el lleure infantil i que ens han acompanyat en aquest llarg camí fins a l'actualitat.

Farem una TAMBORINADA renovada on els espais s´organitzaran per temàtiques com salut, medi ambient, participació social o cultura tradicional. Omplirem el Parc de la Ciutadella de milers de
famílies que gaudiran durant tot el dia dels més de 60 tallers infantils i dels més de 30 espectacles de la millor qualitat.

Enguany la proposta de fi de festa serà a càrrec del C.A.T Centre Artesà i Tradicionàrius amb motiu de la seva celebració dels 50 anys del concert Festival Grup De Folk.

Programa 2018: Podeu consultar el programa complet al següent
link

Parc de la Ciutadella

Address:
Pg Picasso, 21
:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona
Where
Parc de la Ciutadella
When
27/05/2018

Social networks

Facebook:
www.facebook.com/Tamborinada

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year