Unsettling visions at DocsBarcelona

Traductor de Google:

DocsBarcelona 2018 offers a programme with 41 films, where the richness and quality of Catalan productions stand out, many of which are being screened for the first time at the festival from 16 to 27 May. Catalan films feature in the inaugural and closing sessions, with Petitet and Sinfonía respectively, as well as the films Eugenio, Shootball, Hayati and Time Thieves.

The programme covers a diverse range of genres, from the comedy of reality, with works such as See you tomorrow, God willing!, La flor de la vida and Robar a Rodin, to the crudest portraits of current issues, such as Of Fathers and Sons, The Cleaners and Voces de Guerrilla. In all, films from 31 countries around the world will be shown, from Burkina Faso to Panama.

The films are being shown at the Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) and the Aribau Club and Aribau Multicines cinemas.

Check out the full programme here.

Schedule

Others

Se celebra a:
Aribau Multicines.
Se celebra a:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.
Se celebra a:
Cinema Aribau Club.
Es venen les entrades a:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. El mateix dia de la projecció.
Es venen les entrades a:
Cinema Aribau Club. Venda d'entrades a les diferents sales el mateix dia de la projecció
Es venen les entrades a:
Aribau Multicines.


La 21a edició del festival, edició que comptarà amb un total de 41 films i que destaca per l´extraordinària selecció de documentals de producció catalana, molts dels quals tindran la seva estrena mundial a les pantalles del festival. Les sessions d´inauguració i cloenda, amb Petitet i Sinfonía respectivament, així com els films Eugenio, Shootball, Hayati o Time Thieves, lladres del temps, entre d´altres, fan palesa la riquesa i qualitat de propostes del cinema català en aquest DocsBarcelona 2018, que es celebrarà del 16 al 27 de maig. També destaca, entre la programació, l´heterogènia de gèneres i tons dels films, que van des de la comèdia de la realitat, amb obres com Hasta mañana si Dios quiere, La flor de la vida o Robar a Rodin, fins als més crus retrats de matèries d´actualitat, com Of Fathers and Sons, The Cleaners o Voces de guerrilla.

El DocsBarcelona 2018 segueix sent un immillorable aparador de realitat i cinema de tot el món, amb pel·lícules de 31 nacionalitats que van des de Burkina Faso fins Panamà, passant per multitud de països d´Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica. La secció oficial està dividida, com l´any passat, en 3 parts diferenciades. Secció Oficial Panorama, selecció del més destacat de l´escena internacional, que compta amb 16 films que optaran al Premi al Millor Documental DocsBarcelona; Secció Oficial Latitud, amb 8 pel·lícules a concurs, que oferirà els millors documentals iberoamericans; i Secció Oficial What the Doc!, que aproparà al públic a les propostes més arriscades i avantguardistes del gènere amb 5 films únics. Les seccions paral·leles, Sessions Especials, DOC-U i Docs&Teens i els seus respectius films acabaran de donar cos a la 21a edició.

Programa del festival

CCCB, Aribau Club i Aribau Multicines

Address:
G.V. Corts Catalanes, 567
:
Eixample
Area:
L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Post Code:
08011
City:
Barcelona
Where
CCCB, Aribau Club i Aribau Multicines
When
From 16/05/2018 to 27/05/2018.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year