'Blasted (Reventats)'

Traductor de Google:

La obra, protagonizada por Pere Arquillué y Marta Ossó, tiene lugar en una lujosa habitación de hotel de Leeds donde una joven se reencuentra con su antiguo amante, gravemente enfermo. Los abusos y la violencia desbocada los llevarán a una bajada al abismo.

Alícia Gorina dirige esta pieza de Sarah Kane, muy controvertida cuando se estrenó en Londres en el año 1995. La mayoría de críticos atacaron la creación de Kane, pero su impacto en la sociedad británica la convirtió en un emblema teatral del siglo XX. La muerte de la autora y el paso del tiempo han hecho que la crítica reconozca el talento de Kane y la calidad literaria de esta obra que sigue sin dejar indiferente al público.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Produït per:
Teatre Nacional de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


Fitxa artística:
Traducció: Albert Arribas.
Direcció: Alícia Gorina.

Amb Pere Arquillué, Marta Ossó Resta de l'equip artístic i repartiment en curs.

Sinopsi:
En una luxosa habitació d'hotel a Leeds, una noia de vint-i-un anys es retroba amb el seu antic amant, que està greument malalt del pulmó. La jove suportarà els abusos d'aquest home que li duplica l'edat, fins que el pes de la violència acabi rebentant la intimitat de la cambra.

Quan Sarah Kane va estrenar "Blasted", el seu insòlit impacte sobre la societat britànica va convertir molt ràpidament l'obra en una de les fites teatrals més emblemàtiques del segle xx. El temps no ha fet sinó posar en relleu l'extraordinària qualitat literària d'aquesta peça dramàtica, que manté plenament vigent la seva capacitat de forçar els límits escènics per interpel·lar-nos.

Divendres 19 de gener després de la funció: 'Col·loqui al TNC'. Els col·loquis sobre els espectacles compten amb la presència d'una persona destacada de la nostra cultura i els membres de la companyia. Una ocasió única per aprofundir en cada proposta escènica amb la mirada particular d'un espectador privilegiat.

Teatre Nacional de Catalunya

Dirección:
Pl Arts, 1
:
Eixample
Barrio:
El Fort Pienc
Código postal:
08013
Población:
Barcelona
Dónde
Teatre Nacional de Catalunya
Cuándo
Del 11/01/2018 al 11/02/2018.

Teléfono

Teléfono venta de entradas:
933 065 720

Web

Web venta de entradas:
www.tnc.cat

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año