'El despertar de la primavera'

Traductor de Google:

El despertar de la primavera: Spring Awakening es un musical de pop-rock que trata sobre el amor adolescente. Melchior es un joven inteligente y astuto que, gracias a los libros, conoce ciertos aspectos de la sexualidad humana que la sociedad se obstina en tildar de tabú. Él es el confesor de Moritz, amigo suyo y compañero de clase. Además, conoce a Wendla, y entre ellos se establece una relación intensa.

El musical se ha representado por todo el mundo después de que se estrenara en el Off-Broadway, en Nueva York, en el año 2006. Ahora vuelve a Barcelona con trece intérpretes en escena y un grupo de músicos en directo.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Teatre Victòria.
Es venen les entrades a:
Teatre Victòria.


Un musical pop rock que tracta sobre l'amor adolescent, la repressió, la por, l'abús de poder i la incomprensió. Melchior és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s'obstina a amagar, ratllant el tabú. Ell és el confessor del seu amic i company de classe Moritz, que li explica que se sent torturat davant els somnis eròtics que acompanyen les seves nits. D'altra banda, la dolça Wendla que fracassa en l'intent que la seva mare li expliqui com s'engendren els nadons, es retroba amb Melchior i entre ells sorgeix alguna cosa especial.

El musical ha aconseguit commoure espectadors d'arreu del món des de la seva estrena l'any 2006 a l'Off Broadway de Nova York. Considerada una peça de culte, ha tingut diverses produccions internacionals, i s'ha estrenat en escenaris de Nova York (Broadway), Londres (West End), Viena, Buenos Aires, diverses gires pels Estat Units i pel Regne Unit... i ara, Barcelona. La producció original de Broadway l'any 2006, va guanyar 8 premis Tony i 4 premis Drama Desk. Aquesta versió catalana, estrenada a la sala Gaudí de Barcelona no es queda curta, amb 2 Premis de la Crítica, 3 premis Teatro Musical de Madrid, 2 premis Broadwayworld i dues nominacions als Butaca.

L'espectacle, que conté 19 números musicals, està dirigit per Marc Vilavella (Homes Foscos, Mar i Cel, la Barni Teatre), la coreografia és d'Ariadna Peya (Cia. Les Impuxibles, Grease, el musical), la direcció musical de Gustavo Llull (Poe de Dagoll Dagom, Operación Triunfo) i la traducció catalana de David Pintó (Mares i filles i Homes foscos). Jordi Bulbena (Teatre Nacional de Catalunya, Teatre Lliure, Comediants) ha creat l'escenografia i el vestuari.

EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA (Spring Awakening) és una producció de Marc Flynn, Rubén Yuste i Anna Piqué, fundadors d'Origen Produccions.

Teatre Victòria

Dirección:
Av Paral.lel, 65*67
:
Sants-Montjuïc
Barrio:
El Poble-sec
Código postal:
08004
Población:
Barcelona
Dónde
Teatre Victòria
Cuándo
Del 05/04/2018 al 29/04/2018.

Web

Web venta de entradas:
www.teatrevictoria.com

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año