'Frankenstein' en el TNC

Traductor de Google:

En 1818 la escritora británica Mary Shelley publicó una de las obras primordiales de la literatura romántica, considerada una de las primeras novelas de ciencia-ficción: Frankenstein o el Prometeo moderno.

La historia de este monstruo, abandonado por su creador e incapaz de vivir en un mundo que no acepta las diferencias, es muy conocida por el público, ya que ha sido adaptada numerosas veces. En el bicentenario de su publicación, Carme Portaceli presenta en el Teatro Nacional de Cataluña (TNC) la adaptación que ha realizada Guillem Morales, director y guionista de la premiada película Los ojos de Julia.

En el escenario, intérpretes reconocidos como Joel Joan, Lluís Marco o Àngel Llàtzer.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Produït per:
Teatre Nacional de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


Fitxa artística:
Adaptació: Guillem Morales, basat en la novel·la de Mary Shelley.
Direcció: Carme Portaceli.
Amb: Joel Joan, Àngel Llàcer, Lluís Marco, Magda Puig, Albert Triola, Pere Vallribera.
Producció: Teatre Nacional de Catalunya, Factoria Escènica Internacional (FEI) i Teatres Amics.

Sinopsi:
L'any 1818, Mary Shelley va dotar d'una vida perdurable el seu cèlebre monstre, que amb la seva multiplicitat orgànica acabaria esdevenint un mite fonamental de la nova societat contemporània, abocada a un replantejament profund de les construccions d'identitat en el nou món marcat per la industrialització i la reorganització dels poders fàctics.

Dos-cents anys després de la primera publicació de la novel·la, la directora Carme Portaceli porta a escena la història d'aquest Prometeu modern amb una dramatúrgia de Guillem Morales (director i guionista de la premiada pel·lícula "Los ojos de Julia") que indaga en els territoris més tenebrosos de la humanitat ferida del mite.

Divendres 23 de febrer després de la funció: 'Col·loqui al TNC'. Els col·loquis sobre els espectacles compten amb la presència d'una persona destacada de la nostra cultura i els membres de la companyia. Una ocasió única per aprofundir en cada proposta escènica amb la mirada particular d'un espectador privilegiat.

Activitats paral·leles
- Col·loqui amb Antoni José Navarro
TNC, Sala Gran
23/02/18, després de la funció
Activitat gratuïta

Els col·loquis sobre els espectacles compten amb la presència d'una persona destacada de la nostra cultura i els membres de la companyia. Una ocasió única per aprofundir en cada proposta escènica amb la mirada particular d'un espectador privilegiat.

- Presentació del llibre 'La primavera pendent'
TNC, vestíbul principal
01/03/18, a les 18.45h

El dijous 1 de març a les 18.45 hores, l'escriptora Ada Castells oferirà una xerrada breu acompanyada de Francesco Ardolino, doctor en Literatura. Junts conversaran sobre la seva darrera novel·la, La primavera pendent. Es tracta del primer títol de la col·lecció Matar el monstre, un joc literari format per 7 novel·les de 7 autors catalans, on es ret homenatge a la novel·la de Mary Shelley, Frankenstein or The Modern Prometheus.

Teatre Nacional de Catalunya

Dirección:
Pl Arts, 1
:
Eixample
Barrio:
El Fort Pienc
Código postal:
08013
Población:
Barcelona
Dónde
Teatre Nacional de Catalunya
Cuándo
Del 15/02/2018 al 25/03/2018.

Teléfono

Teléfono venta de entradas:
933 065 720

Web

Web venta de entradas:
www.tnc.cat

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año