Circuit Festival

Traductor de Google:

El Circuit Festival, el acontecimiento gay de música y ocio más importante de Europa, vuelve a Barcelona del 9 al 19 de agosto. La programación incluye diecinueve fiestas y dieciocho actividades lúdicas, culturales y deportivas.

Sagi Kariv, Phil Romano, Tom Stephan, Pagano o Alain Jackinsky son algunos de los DJ de la escena clubbing gay internacional presentes en el cartel del circuito. La fiesta más icónica volverá a ser el Water Park Day en Isla Fantasia, que este año competirá con tres novedades: la Matinée After Sun, la Matinée Champions y la Matinée Awards.

La programación diurna del festival incluye actividades como la exposición “El_Mal_Trato”, de Ramon Guimaraes; la proyección comentada de las películas Mr. Gay Syria y Tom of Finland; un encuentro intergeneracional entre personas LGBTI y varios talleres sobre bienestar emocional para gais y lesbianas. También habrá un torneo de voley-playa y otro de fútbol.

Del 14 al 19 de agosto se celebrará simultáneamente el Girlie Circuit Festival, la versión femenina del acontecimiento dedicada a las mujeres lesbianas y bisexuales. Entre las actividades programadas, figura una ruta lésbica por Barcelona o el testigo de Jimena y Shaza, la pareja de mujeres que el año pasado huyeron de Dubái y fueron retenidas en Turquía.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Razzmatazz.
Se celebra a:
Illa Fantasia Parc Aquàtic.
Se celebra a:
El Parc del Fòrum.


El Circuit Festival és l'esdeveniment gai internacional més important dedicat a la música i l'oci. Des del seu naixement fa 11 anys, el festival ha aconseguit posicionar mundialment a Barcelona com un dels principals destins per al col·lectiu LGTBI durant el mes d'agost. Gràcies a la seva popularitat, el Circuit Festival també s'ha expandit internacionalment. A la seva gira mundial, present en més de 30 ciutats, s'han sumat dues noves edicions a Tailàndia i Miami.

Tot i això, Barcelona continua sent la cita anual més extensa tant pel que fa a la durada com als assistents i nombre de festes.

El cartell està format pels DJs i productors més reconeguts de l'escena gai; tots ells residents dels principals esdeveniments dirigits a aquest col·lectiu. Entre els artistes que posaran la banda sonora al Circuit Festival 2018 estaran Sagi Kariv, Phil Romano, Tom Stephan, Pagano, Alain Jackinsky, Micky Friedmann, Paulo i fins a 25 més.

La festa més icònica tornarà a ser el "Water Park Day", un gran esdeveniment diürn en el qual milers de persones celebren la diversitat afectiva i cultural ballant sota el sol amb una piscina
d'onades com a escenari central. Serà el dimarts 14 d'agost a Illa Fantasia (Vilassar de Dalt, Barcelona).

Del 14 al 19 d'agost, el Circuit Festival compartirà protagonisme amb el Girlie Circuit Festival, la seva versió femenina. Es tracta de l'esdeveniment de música i oci per a dones lesbianes i bisexuals més important d'Europa. L'onzena edició del festival atraurà milers d'assistents i oferirà 6 festes i 10 activitats culturals i esportives entre les quals destaquen una exposició d'art, una ruta lèsbica per Barcelona i el testimoni de la Jimena i la Shaza, la parella de dones que l'any passat van fugir de Dubai i van ser retingudes a Turquia.

El cartell del Girlie Circuit Festival, format per 19 DJs femenines de 7 països, demostra que les dones tenen molt a dir en el món de la música electrònica; un àmbit en el qual encara és poc comú trobar lineups on elles siguin majoria.

La programació completa es pot consultar a www.girliecircuit.net

La programació diürna de Circuit Festival inclourà 19 activitats culturals entre les quals destaquen l'exposició d'art "El_Mal_Trato" de Ramon Guimaraes, la projecció comentada de les pel·lícules "Mr. Gay Syria" i "Tom of Finland", una trobada intergeneracional entre
persones LGBTI i diversos tallers sobre benestar emocional per a gais i lesbianes. En l'apartat esportiu, els assistents a l'esdeveniment podran participar en un torneig de vòlei platja i un
altre de futbol organitzat en col·laboració amb Panteres Grogues, l'associació d'esports LGBTI de la ciutat.

Diferents indrets de la ciutat i rodalies

Dirección:
C Nou de la Rambla, 113
:
Sants-Montjuïc
Barrio:
El Poble-sec
Código postal:
08004
Población:
Barcelona
Dónde
Diferents indrets de la ciutat i rodalies
Cuándo
Del 09/08/2018 al 19/08/2018.

Web

Web venta de entradas:
www.circuitfestival.net
Web venta de entradas:
ticketmaster.es

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año