FADfest

Traductor de Google:

Llega una nueva edición del FADfest, el festival que organiza cada verano el Fomento de las Artes y del Diseño (FAD) para celebrar la excelencia creativa y la utilidad del diseño para mejorar la sociedad.

Además de la entrega de premios en diferentes disciplinas del diseño y la exposición de los trabajos de los finalistas (“El mejor diseño del año”), este año el FADfest tendrá como eje temático el turismo en la ciudad, con actividades como la exposición móvil “El estado turístico”, que se mostrará en un bus turístico, o un circuito de relatos alternativos para la Barcelona turística.

Otros

Hi col.labora:
Ajuntament de Barcelona.
Organitzat per:
Foment de les Arts i del Disseny.
Hi col.labora:
Generalitat de Catalunya.
Patrocinat per:
Empresa Gas Natural Fenosa. i Porcelanosa Grupo, Moritz, Merck, Tau Icesa, Artemide, OHL, G&O, Vopi 4
Se celebra a:
Disseny Hub Barcelona.


El FADfest és l´esdeveniment anual del FAD que celebra l´excel·lència creativa, reconeix la feina de professionals i empreses i apropa el disseny a la ciutadania. Un aparador per descobrir les millors propostes de l´any en arquitectura, interiorisme, disseny gràfic, publicitat, disseny industrial, artesania, art i moda que es celebra a Barcelona entre el 26 de juny i el 2 de juliol de 2017.

Aquest any, el FADfest es desenvoluparà en dos eixos:

D´una banda, l´eix «El millor disseny de l´any», amb els premis que concedeixen les diferents associacions del FAD, i l´exposició que reuneix les obres finalistes. També dins aquest eix s´organitza el festival de cinema i arquitectura Arqu[in]FILM.

De l´altra, l´eix temàtic d´enguany, que amb el nom «Disseny i turisme», reflexionarà entorn els reptes que es presenten a les ciutats avui per gestionar el turisme massiu i com, des del disseny, s´hi pot incidir.

Disseny Hub Barcelona

Dirección:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
:
Sant Martí
Barrio:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Código postal:
08038
Población:
Barcelona
Dónde
Disseny Hub Barcelona
Cuándo
Del 27/06/2017 al 02/07/2017.

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año