Festival Sâlmon

Traductor de Google:

El Sâlmon es un festival de creación en clave contemporánea que huye del modelo de festival que mercantiliza la tarea de los artistas. El festival no ha sido concebido como un escaparate donde se exhiben obras, sino como un espacio para procesos de creación, experiencias únicas e irrepetibles.

Este año celebra su sexta edición y anuncia el inicio de un periodo de transformación, con nuevos agentes y contextos todavía por definir.

El festival, que organizan el Centro de Creación del Cuerpo y el Movimiento El Graner y el Mercat de les Flors, es una oportunidad para el encuentro y apuesta por que la programación se expanda fuera del teatro e incorpore otras miradas a través de la curaduría compartida.

Por primera vez el Sâlmon coproduce espectáculos de artistas que han participado en ediciones anteriores como Cris Blanco, Patricia Caballero con Mónica Valenciano y El Conde de Torrefiel. También sigue mirando hacia Latinoamérica para compartir prácticas, metodologías y escuchar de cerca sus preocupaciones.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Antic Teatre - Espai de Creació.
Se celebra a:
Sala Hiroshima.
Se celebra a:
Fàbrica de Creació Graner.
Se celebra a:
Fundació Joan Miró.
Se celebra a:
Museu d'Art Contemporani de Barcelona.
Se celebra a:
CaixaForum Centre Social i Cultural.
Se celebra a:
Institut Montjuïc.
Se celebra a:
Institut Lluís Domènech i Montaner.
Se celebra a:
Institut Moisès Broggi.
Se celebra a:
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment.
Se celebra a:
Fabra i Coats - Fàbrica de Creació.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.
Es venen les entrades a:
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment. 2 hores abans de cada espectacle del Mercat de les Flors


No és fàcil definir un festival de creació, d'arts molt vives, quasi fins el mateix moment en què esdevé.
El que sabem a hores d'ara és que SÂLMON< es pensa des d'un centre de creació, el Graner, que treballa amb artistes 365 dies l'any. Així que intuïm que, com en d'altres ocasions, la nostra tendència natural ens durà a fer visibles aquestes relacions de mig i llarg recorregut, a presentar-vos a artistes que ja coneixeu i seguiu, però també a aprofitar l'oportunitat que el festival ens brinda per provocar nous enamoraments.
En aquest nostre acompanyament, SÂLMON< coprodueix per primer cop tres espectacles d'artistes que van participar en edicions anteriors: Cris Blanco, Patricia Caballero amb Mónica Valenciano i el Conde de Torrefiel. A més a més, com pensem que, abans de res un festival és una oportunitat per a la trobada, de maneres i en espais múltiples, seguirem apostant per una programació que s'expandeix fora del teatre i que incorpora altres mirades mitjançant una curadoria compartida.
També, un any més, mirarem cap a Amèrica Llatina, concretament a Xile, Brasil i Colòmbia, amb la idea de sentir més d'aprop algunes de les seves preocupacions, les seves metodologies i compartir des de la pràctica.
SÂLMON< és un festival de creació en clau contemporània que treballa des de la confiança. I tenim plena confiança que ENS ESPERÀVEU. Així que, només per això, aquí estem!

Inauguració
El dia 8 de febrer, a les 21 h l'espectacle 'Atlas' d'Ana Borralho i João Galante obre el festival Sâlmon< al Mercat de les Flors. Es tracta d'una performance teatral en la qual participen 100 persones del barri de la Marina, que s'hi han apuntat a través del Graner BCN en el marc del programa #ARTiPART del Barcelona Districte Cultural.
Espectacle els dies 8 i 9 a les 21 h Preu: gratuït Cal fer reserva prèvia: confirmacions@mercatflors.cat

Podeu consultar la programació del festival en aquest enllaç.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Dirección:
Lleida, 59
:
Sants-Montjuïc
Barrio:
El Poble-sec
Código postal:
08004
Población:
Barcelona
Dónde
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
Cuándo
Del 08/02/2018 al 25/02/2018.

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año