“Faraón, rey de Egipto”

Traductor de Google:

Egipto ha fascinado al hombre a lo largo de la historia. Este verano, CaixaForum ofrece la oportunidad de acercarse a esta civilización con la exposición “Faraón, rey de Egipto”, que se podrá ver del 8 de junio al 16 de septiembre.

La muestra presenta una selección de más de ciento cincuenta piezas del British Museum, desde trabajos de orfebrería y estatuas monumentales hasta relevos de templos. A través de ellas se pueden conocer los detalles de la vida de los faraones, su carácter divino, la simbología de las vestimentas y las joyas, la religiosidad, los rituales, la organización administrativa del país y la vida de palacio.

Encontrarás más información aquí.

Horarios

Otros

Se celebra a:
CaixaForum Centre Social i Cultural.
Inscripcions a:
Centre Cultural Albareda. La inscripció als itineraris gratuïts es podrà fer, a partir del 16 d'octubre, presencialment, per telèfon o online
Inscripcions a:
Centre Cívic El Sortidor. A partir de l'1 de setembre a les 10 hPresencial, de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 21 h
Inscripcions a:
Palau de la Virreina. De dilluns a diumenge, de 10 a 20.30 h


Un viatge apassionant pel món dels faraons a CaixaForum Barcelona, a partir dels prestigiosos fons del British Museum.

Els faraons van governar Egipte des d´aproximadament el 3.100 fins a la conquesta romana. Eren els representants dels déus a la Terra, s´encarregaven de mantenir l´ordre universal, protegien Egipte dels seus enemics i duien a terme rituals per complaure els déus.
L´exposició no solament explora el simbolisme i la ideologia de la reialesa egípcia, sinó que també tracta de descobrir les realitats que hi ha darrere d´aquests personatges.

Els governantes van ser molt diversos, masculins i –més excepcionalment- femenins, i a vegades ni tan sols d´origen egipci. Mentre que alguns dels reis van ser venerats – com Amenhotep I, qui va manar construir les tombes de la Vall dels Reis–, la memòria d´altres governants va ser esborrada oficialment. Molts dels objectes que sobreviuen de l´antic Egipte projecten la imatge que el faraó volia que veiéssim, però en aquesta exposició també s´exploren les realitats i els desafiaments de governar a l´antic Egipte.

La mostra està formada per més de 150 peces procedents del British, des de monumentals estàtues, relleus de pedra bellament tallada i joies d´or brillant fins als objectes més inusuals, com incrustacions de colors utilitzades per decorar el palau del faraó, cartes diplomàtiques als aliats d´Egipte inscrites en tauletes de fang, imatges de governants perses, grecs i romans que van actuar com a faraons o, fins i tot, l´arc de fusta d´un dels comandants de les tropes del rei.

CaixaForum Centre Social i Cultural

Dirección:
Av Francesc Ferrer Guàrdia, 6*8
:
Sants-Montjuïc
Barrio:
La Font de la Guatlla
Código postal:
08038
Población:
Barcelona
Dónde
CaixaForum Centre Social i Cultural
Cuándo
Del 07/06/2018 al 16/09/2018.

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año