'Hits'

Hits, el nom no enganya, conté el millor del millor d’El Tricicle, o gairebé, perquè s’han deixat de banda esquetxos que de ben segur algú trobarà a faltar, encara que sigui l’espectacle més llarg de tots els espectacles que han fet: cent minuts farcits de gags que tothom té a la memòria.

Hits —acrònim d’Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent— reuneix dotze esquetxos mínimament reduïts i un ampli resum, compost de gags curtíssims, que tanca l’espectacle i deixa el públic a punt del col·lapse respiratori. Gairebé tots hi apareixen tal com es van estrenar, ja que el pas del temps, tret dels aspectes tecnològics, no els ha afectat gens ni mica.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Victòria.
Es venen les entrades a:
Teatre Victòria.


HITS –el nom no enganya– conté el millor del millor de Tricicle, o gairebé, perquè per força hem hagut de deixar de banda esquetxos que de ben segur algú trobarà a faltar, encara que sigui el més llarg de tots els espectacles que hàgim fet: cent minuts farcits de gags que tothom té a la memòria.

HITS –acrònim d'Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent– reuneix dotze esquetxos mínimament reduïts i un ampli resum, compost de gags curtíssims, que tanca l'espectacle i deixa el públic a punt del col·lapse respiratori. Gairebé tots hi apareixen tal com es van estrenar, ja que el pas del temps –tret d'aspectes tecnològics que hem obviat o variat– no els ha afectat gens ni mica.

Teatre Victòria

Adreça:
Av Paral.lel, 65*67
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Teatre Victòria
Quan
Del 11/10/2018 al 23/03/2019.

Web

Web venda d'entrades:
www.teatrevictoria.com

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any