'Maremar'

Espectacle prorrogat

‘Maremar’ és la història de Pèricles, un jove príncep que, fugint d’un cruel dictador, recorre la Mediterrània. Durant les seves aventures s’enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindrà una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta fa naufragar l’embarcació i la família quedarà separada.

Maremar és la història d’un pare, una mare i una filla que lluiten per retrobar-se, una de tantes històries en què la crueltat de la guerra separa famílies. Una metàfora sobre la vida explicada amb un viatge a través del mar. Amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Poliorama.
Es venen les entrades a:
Teatre Poliorama. A les taquilles i en línia
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


Basada en Pèricles, el príncep de Tir, de William Shakespeare.

Maremar és la història de Pèricles, un jove príncep que, fugint d'un cruel dictador, recórre la Mediterrània. Durant les seves aventures, s'enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindran una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta fa naufragar la seva embarcació, i la família quedarà separada.

Maremar és la història d'un pare, una mare i una filla que lluiten per a retrobar-se, una de tantes històries en que la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar. Amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluis Llach.

Teatre Poliorama

Adreça:
La Rambla, 115
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Teatre Poliorama
Quan
Del 22/09/2018 al 13/01/2019.

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
902 150 025

Web

Web venda d'entrades:
www.teatrepoliorama.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any