Barcelona Meeting Point

Torna el Barcelona Meeting Point (BMP), el Saló Immobiliari Internacional, que és el més important de l’Estat en aquest sector. La 23a edició es presenta amb la proposta de liderar el nou sector immobiliari, amb una aposta per la internacionalitat, les tendències i la innovació immobiliària.

El saló s’adreça tant al gran públic com als visitants professionals. El comprador final hi trobarà l’oferta més gran de productes i serveis immobiliaris per a ús personal o per a inversió, des d’habitatges de primera i segona residència fins a locals comercials, oficines i pàrquings, naus industrials, solars o habitatges unifamiliars, tant de lloguer com de compra.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fira Barcelona.
Es venen les entrades a:
Fira Barcelona. Els dies de celebració del saló.


La 23a edició de Barcelona Meeting Point es presenta amb la proposta de liderar el nou sector immobiliari, apostant per la internacionalitat, les tendències i la innovació immobiliària. BMP 2019 serà el lloc ideal per realitzar contactes i negocis immobiliaris apropant la Fira a la ciutat de Barcelona perquè tots els assistents tinguin una experiència de visita única. Barcelona Meeting Point és la Fira Immobiliària Internacional i Simposi més important d'Espanya. Dirigida al gran públic i al visitant professional, i de caràcter anual i internacional, s'ha convertit en la cita obligada de l'immobiliari a la tardor a Barcelona. BMP compta amb la major oferta immobiliària de compra, lloguer, inversió, finançament, reformes, consultoria...

Fira Barcelona

Adreça:
Av Reina Maria Cristina, 1*13
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Fira Barcelona
Quan
Del 16/10/2019 al 19/10/2019.

Web

Web:
www.bmpsa.com
Web inscripcions:
www.bmpsa.com
Web:
www.firabcn.es

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any