30a Mostra Internacional de Films de Dones

El festival de cinema femení celebra el 30è aniversari amb un programa que s’estén fins al desembre.

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona (MIFDB) ja fa 30 anys.

El programa arrenca a la Filmoteca el 22 de març amb la presentació del llibre Un trajecte pels feminismes fílmics: 30 anys de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, ​​escrita per Marta Selva i Anna Solà, cofundadores de la Mostra, i editat per l’Ajuntament de Barcelona.

La Mostra té tres convocatòries obertes, la dels Curts en Femení, el Vídeo del Minut i el projecte Arxipèlag, iniciat el 2017, que s'expandeix amb dues noves propostes, mentre que en l’àmbit educatiu oferiran un nou projecte, Imaginaris Sublevats, adreçat a alumnes de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

Entre el maig i el juny es tornarà a convocar el Vídeo del Minut, en què totes les dones estan convidades a elaborar un vídeo el tema del qual en aquesta ocasió serà la memòria, mentre que entre el juny i el juliol tornarà “Cinema fora de lloc”, amb la col·laboració dels districtes de Ciutat Vella, Gràcia i Nou Barris, amb projeccions de pel·lícules a l’aire lliure a partir del dia 2 de juny.

A l’octubre estarà disponible el cicle “Noves creadores llatinoamericanes”, amb la col·laboració de Casa Amèrica Catalunya, als Cinemes Girona, dedicat a les produccions cinematogràfiques de noves creadores de Llatinoamèrica.

El novembre acollirà els manifestos fílmics feministes, un programa eclèctic, al CCCB, i entre els mesos de setembre i desembre es projectaran quinze films recents de dones cineastes en quinze municipis catalans.

Podeu consultar-ne tota la programació a l’ enllaç següent.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Filmoteca de Catalunya.
Se celebra a:
Centre d'Arts Santa Mònica.

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona (MIFDB) ja fa trenta anys.

El programa arrenca a la Filmoteca el proper 22 de març amb la presentació del llibre Un trajecte pels feminismes fílmics. 30 anys de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, ​​escrita per Marta Selva i Anna Solà, cofundadores de la Mostra, i editat per l'Ajuntament de Barcelona.

La Mostra compta amb tres convocatòries obertes, la dels curts en femení, el vídeo del minut i el projecte Arxipèlag, iniciat el 2017, que s'expandeix amb dues noves propostes, mentre que a l'àmbit educatiu oferiran un nou projecte, "Imaginaris Sublevats », dirigit a alumnes de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

Entre maig i juny es tornarà a convocar El Vídeo del Minuto, en què totes les dones estan convidades a elaborar un vídeo el tema del qual en aquesta ocasió versarà sobre la memòria, mentre que entre juny i juliol tornarà "Cinema fuera de lugar", amb la col·laboració dels districtes de Ciutat Vella, Gràcia i Nou Barris, amb projeccions de pel·lícules a l'aire lliure, a partir del dia 2 de juny.

A l'octubre estarà disponible el cicle Noves creadores Llatinoamericanes, amb la col·laboració de Casa Amèrica Catalunya, als cinemes Girona, dedicat a les produccions cinematogràfiques de noves creadores de Llatinoamèrica. Novembre acollirà els manifestos fílmics feministes, un programa eclèctic, al CCCB i des de setembre a desembre es projectaran 15 films recents de dones cineastes a 15 municipis catalans.

Podeu consultar tota la programació al següent enllaç

Filmoteca de Catalunya

Adreça:
Plaça de Salvador Seguí, 1*9
:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Filmoteca de Catalunya
Quan
Des de 22/03/2022 al 31/12/2022

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any