Louis Vuitton 37th America’s Cup

Vela. Aquest estiu, Barcelona serà la seu de la competició més important del món de la vela.

La prova tindrà lloc entre el  22 d’agost i el 27 d’octubre de 2024 al llarg del litoral barceloní. El públic podrà seguir la competició de manera gratuïta des del Race Village al Moll de la Fusta i en diverses  fan zones repartides pel Port Vell i el Port Olímpic, amb pantalles gegants.

Per primera vegada en els seus gairebé 175 anys d’història, a Barcelona la competició inclourà una categoria especialment dedicada a les dones, la Puig Women’s America’s Cup.

Més informació

Altres

Se celebra a:
Servei d'Accés Unificat.

Barcelona ha estat designada com a seu de la 37a edició de la Copa Amèrica de Vela que se celebrarà el 2024, segons ha anunciat avui a Barcelona Grant Dalton, CEO de Emirates Team New Zealand (ETNZ). L’Emirates Team New Zealand és l'equip guanyador de l'última edició de la Copa Amèrica de Vela, celebrada a Auckland (Nova Zelanda) l’any2021, i té els drets d'organització de la 37a edició d'aquest esdeveniment de referència mundial.

La Copa Amèrica es disputarà a Barcelona del 22 d'agost a 27 d'octubre de 2024. El guanyador serà qui aconsegueixi arribar abans a les set regates. En total s’han de fer un mínim de set i un màxim de 13 regates.

Les bases de cada equip, que es podran instal·lar a Barcelona abans de l’estiu que ve. L’esdeveniment també incorporarà un nou espai, el Museu Marítim, que la Diputació de Barcelona ha posat a disposició dels organitzadors. El Museu Marítim, estratè­gicament situat a prop del World Trade Center (centre neuràlgic de la Copa de l’ Amèrica) i del Moll de la Fusta (on hi haurà el village d’accés lliure i de franc), acollirà amb tota probabilitat el centre interna­cional de premsa i altres actes paral·lels del certamen.

Instal·lacions del Port de Barcelona i zona litoral

Adreça:
Moll de Barcelona, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Instal·lacions del Port de Barcelona i zona litoral
Quan
Des de 22/08/2024 al 27/10/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any