44a Cursa de la Mercè

Cursa popular. Si visiteu Barcelona per les Festes de la Mercè i us agrada córrer, inscriviu-vos a la Cursa.

En el marc de les Festes de la Mercè, la patrona de Barcelona, el diumenge 18 de setembre els carrers de la ciutat s’omplen de corredors i corredores preparades per celebrar la festa major a través de l’esport. Si visiteu Barcelona per aquestes dates, sumeu-vos-hi!

La Cursa de la Mercè té un recorregut de 10 quilòmetres. Comença a les 8.30 h a l'avinguda de la Reina Maria Cristina i explora el centre de la ciutat, endinsant-se per indrets tan emblemàtics com l'avinguda Paral·lel, el passeig de Sant Joan o la plaça Universitat.

La carrera està acompanyada de la Cursa Inclusiva 2K Mercè 22, una versió adaptada de 2 quilòmetres perquè les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda puguin gaudir també de la Mercè més esportiva.

Les inscripcions estaran obertes fins a esgotar les 8.000 places, amb un preu simbòlic de 5 euros (no inclou el xip). La cursa és solidària i la recaptació de les inscripcions va íntegrament destinada a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls.

Podeu inscriure-us a la Cursa aquí.

Horaris

La 44a. Cursa de la Mercè, amb sortida a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i una distància de 10 quilòmetres, és una dels plats forts de La Mercè més esportiva. Una vegada més, serà una cursa solidària, i la inscripció de 5 euros en totes les modalitats de cursa es destinarà íntegrament en concepte de donació i suport a la Fundació Catalunya d’ELA Miquel Valls.

Enguany també se celebra la cursa inclusiva 2k, integrada a la prova Open, amb sortida a la cruïlla dels carrers Compte Borrell/Sepúlveda i a la que poden participar persones amb discapacitat intel·lectual o amb mobilitat reduïda que, per condició física, no puguin fer una distancia de 10 quilòmetres. 

Activitat oberta a tots els ciutadans i ciutadanes majors de 18 anys, tot i que també hi poden participar les persones majors de 16 anys amb una autorització signada dels seus pares o tutors legals.


Recorregut

SORTIDA: 8.30 h Av. de la Reina Maria Cristina.

ARRIBADA: Av. de la Reina Maria Cristina.

DISTÀNCIA: 10 km.

ITINERARI: Av. Reina Maria Cristina – Pl. Espanya – Av. Paral·lel - Calàbria – Gran Via Corts Catalanes – Pl. Tetuan – Pg. Sant Joan – Pg. Lluís Companys – Buenaventura Muñoz – Nàpols – Pg. Pujades – Pg. Lluís Companys (andana central) – Ronda Sant Pere – Pl. Catalunya – Ronda Universitat – Pl. Universitat – Ronda Sant Antoni – Sepúlveda – Viladomat – Av.Paral·lel, de Viladomat a Lleida (calçada Besòs) – Av. Paral·lel – Pl. Espanya– Av. Reina Maria Cristina.

FINAL: Av. Reina Maria Cristina.


Fira d'Atenció al Corredor

La Fira d'Atenció al Corredor. Ubicada al palau 7 de Fira de Barcelona (Montjuïc), plaça de Josep Puig i Cadafalch (al costat de les Columnes)

  • Dia 16 torn de matí, d'11.00 a 15.00 h i torn de tarda, de 15.00 a 20.00 h.
  • Dia 17 torn de matí, de 10.00 a 15.00 h i torn de tarda, de 15.00 a 19.00 h.

S'ha de respectar el dia i la franja horària escollida.

No es faran canvis de samarretes.

Per recollir el dorsal i el xip,  cal portar el comprovant corresponent de la inscripció realitzada i el DNI o passaport. En cas de recollir-lo en nom d'una altra persona, és necessari portar el comprovant més una fotocòpia del DNI o passaport d'aquesta.

Sortida des de l'av. Reina Maria Cristina

Adreça:
Avinguda de la Reina Maria Cristina,
Població:
Barcelona
On
Sortida des de l'av. Reina Maria Cristina
Quan
18/09/2022

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any