45a Zurich Marató Barcelona

Dates d'inscripció:
Del 1/6/2023 a les 10:00 al 4/3/2024 a les 23:59 h

Cursa. El recorregut aquest any és més cèntric, més planer, més èpic i amb més monuments.

La 45a edició de la Zurich Marató de Barcelona tindrà lloc el diumenge 10 de març de 2024, sota el lema Make it yours.

És una de les maratons de referència europees i la cursa de fons per excel·lència. Cada any milers de corredors i corredores que consideren els seus més de 42 km de circuit urbà com un dels recorreguts més espectaculars del món.

La Marató compta amb 35 llebres per ajudar-vos a aconseguir el vostre objectiu amb 7 ritmes diferents: 2h 45’, 3h’, 3h 15’, 3h 30’, 3h 45’, 4h i 4h 30’.

Més informació i inscripcions.

Horaris

Altres

Promogut per :
Ajuntament de Barcelona.
Promogut per :
Consorci Turisme de Barcelona.
Promogut per :
Federació Catalana d'Atletisme.

La distància és de 42,195 Km.

Horari sortida a les 8:30 hores de passeig de Gràcia.

S'estableixen tres categories esportives amb discapacitat: cadira de rodes, discapacitat visual i discapacitat intel·lectual.

Recollida de dorsals: Expo Sports (Fira de Barcelona. Recinte Montjuïc pavelló 7). Dates: 8 i 9 de març de 2024 de 10h a 20h.

Guarda-roba: Diumenge de la cursa, de 7 a 15 h. On: Pavelló 7 junt a les Columnes de Puig i Cadafalch


Recorregut marató:

Sortida: Pg. Gràcia (entre Gran Via CC i pl. Catalunya)

Itinerari:Pg. Gràcia - Gran Via CC - Marina - Aragó - Viladomat - València - Huelva - Pont de Bac de Roda - Felip II - Gran de la Sagrera - Garcilaso - av. Meridiana - Mallorca - Calabría - Gran Via CC - pg. Gràcia - pl. Catalunya - Ronda Universitat - pl. Universitat - Ronda Sant Antoni - Sepúlveda - Rocafort - Floridablanca - Urgell - Manso - av. Paral-lel - pl. Drassanes - pg. Josep Carner - pl. Portal de la Pau - pg. Colom - pg. Isabel II - pg. Picasso - pg. Pujades - Marina (sentit mar) - pl. Voluntaris Olímpics (costat mar) - av. Litoral - Josep Pla - pg. Taulat - pl. Llevant - av. Diagonal (calçada muntanya) – (gir de 180º a l’alçada de Ciutat de Granada) – av. Diagonal (calçada mar) - Llull - Pamplona - Arquitecte Sert - Salvador Espriu - pl. Voluntaris Olímpics (costat muntanya) - Marina (sentit muntanya) - Ausiàs March - pl. Urquinaona - Ronda Sant Pere - Arc de Triomf.

Arribada: Arc de Triomf


***Podeu consultar el plànol del recorregut en aquest enllaç .


Altres esdeveniments:

Corre a casa: L’organització ha dissenyat 10 circuits de diferents distàncies per córrer en zones icòniques de la ciutat, amb el propòsit de que cada runner faci dels carrers de Barcelona casa seva: que experimenti la sensació de córrer veient les vistes barcelonines des de la Carretera de les Aigües, de travessar la Diagonal o de gaudir del Passeig Marítim.

Make it Yours (fes-la teva): L’organització donarà l’oportunitat de participar en la Marató com cada corredor/a esculli: o assumint el repte tradicional dels 42 km el 10 de març o amb un format innovador, on les persones participants hauran d’acumular 32km en 7 dies previs a la cursa des de qualsevol part del món, per sumar els 42km corrent els 10 últims kilòmetres del recorregut oficial de la marató barcelonina.

Marathon Masters: un programa de fidelització on es reconeixerà a qui hagi participat en cinc, deu, quinze, o vint edicions de la Zurich Marató Barcelona a partir del 2006, moment on la marató va canviar d’organitzador i es va establir el circuit vigent fins al 2023. Tothom que s’inscriguin en aquest programa, formaran part d’un Hall of Fame (saló de la fama) i tindran més avantatges respecte a la resta de participants.

Hot Spots : Destinada a totes les entitats, clubs, colles, grups o agrupacions que vulguin tenir visibilitat i participar de la festa de la Zurich Marató Barcelona. En l’edició de 2024, augmentarà la quantitat i la qualitat dels punts d’animació del nou circuit, fent-los més diversos culturalment. Posteriorment, a través d’una enquesta i xarxes socials, s’escollirà el millor Hot Spot (punt d’animació) i aquest serà recompensat amb una aportació econòmica.

Recorregut per tota la ciutat. Sortida: Pg. Gràcia (entre Gran Via CC i pl. Catalunya). Arribada: Arc de Triomf

Població:
Barcelona
On
Recorregut per tota la ciutat. Sortida: Pg. Gràcia (entre Gran Via CC i pl. Catalunya). Arribada: Arc de Triomf
Quan
10/03/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any