46è Trial Indoor de Barcelona i Trial Women's Trophy Barcelona

Trial. Barcelona serà la capital munidal del trial indoor, amb figures com Toni Bou, Adam Raga, Jaime Busto, Emma Bristow o Berta Abellán.

El Mundial de Trial Indoor de 2023 començarà el 5 de febrer a Barcelona. Serà la primera oportunitat per veure en competició totes les grans figures d’aquest esport, encapçalades pel vigent doble campió mundial indoor i outdoor, Toni Bou, Adam Raga, Jaime Busto o l’italià Matteo Grattarola.

El 46è Trial Indoor de Barcelona és el trial indoor degà, el més famós i, al mateix temps, la cursa més dura i difícil del calendari. Una exigent pedra de toc per començar un Mundial X-Trial de vuit curses que visitarà també França, Àustria o Andorra.

El Palau Sant Jordi acollirà també el tercer Women’s Trophy Barcelona, l’única competició femenina de trial indoor que es fa al món.

Emma Bristow, vuit vegades campiona del món, Berta Abellán, actual subcampiona mundial, o la italiana Andrea Rabino lluitaran de nou per una victòria de prestigi.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Palau Sant Jordi.

El Mundial de trial indoor s'engega a Barcelona!

Vine a veure el primer assalt del Mundial 2023 al millor escenari: la catedral del trial indoor.

El diumenge 5 de febrer els millors pilots del món tornen a veure's les cares al Palau Sant Jordi.

Toni Bou, Adam Raga, Busto, Grattarola… i el top-5 del món en noies, amb Emma Bristow, Berta Abellán i Andrea Rabino al front. El Women's Trophy tornarà a ser vibrant!


Transports públics

Amb motiu del 46è Trial Indoor Solo Moto i el 3r Womens Trophy que tindrà lloc al Palau Sant Jordi demà passat diumenge, 5 de febrer (17 hores), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) reforçarà la línia 150 d’autobús (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) entre les 16 h i les 21 hores per facilitar la connexió entre el Palau Sant Jordi i la plaça d’Espanya . Per a aquest servei seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat.

Diumenge el metro funciona fins a les 12 de la nit. 

Palau Sant Jordi

Adreça:
Pg Olímpic, 5*7
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Palau Sant Jordi
Quan
05/02/2023

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any