50è Voll - Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: Concert "Marlango"

Canvi de data pel 28 de novembre. Les entrades comprades pel 29 de novembre passen a ser automàticament vàlides per aquesta nova data.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage.


"Fa gairebé un any que vam presentar el nostre últim disc El Porvenir i vam arrencar la gira que ens ha portat per moltes ciutats d'Espanya i Amèrica Llatina. En tots aquests concerts hem tocat algunes cançons com quan ens vam asseure a escriure, a duo, piano i veu. Algunes nits hem tocat dues o tres així, altres nits quatre o cinc i fa unes setmanes vam fer tot el concert en aquest format i per a nosaltres va ser tot un descobriment que vam gaudir molt.

Fa més de deu anys que venim tocant en tot tipus d'escenaris i en diferents formats, des del trio fins, alguna que altra vegada, amb deu músics en escena. Ara ens hem trobat a l'escenari només amb el piano i les cançons i ha estat tota una revelació , així que hem pensat continuar la gira de El Porvenir, en format duo, i a aquests concerts els anomenarem Delicatessen. Anem a buscar els llocs i les condicions idònies perquè cada un d'ells sigui una cosa única i on a més de les nostres cançons ens digueu que cançons us ve de gust que ens preparem i així ho farem. Ens fa molta il·lusió sortir a tocar un repertori triat majoritàriament pel públic que vingui a veure'ns cada nit!"

Marlango.

Barts, Barcelona on Stage

Adreça:
Av Paral.lel, 62
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Barts, Barcelona on Stage
Quan
28/11/2018

Web

Web:
www.barts.cat
Web venda d'entrades:
www.jazz.barcelona

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any