7è Aquatló CET10 Barcelona

Running i natació. La prova s’adreça tant a persones federades com no federades i famílies.

El 7è Aquatló CET10 Barcelona se celebra el dissabte 23 de setembre al CEM Mar Bella i a la platja de la Mar Bella. La prova combina el running i la natació en aigües obertes.

La cursa per a federats i no federats té un circuit de 4 km de carrera a peu, 1 km de natació al mar i 2 km de carrera a peu.

La cursa per a famílies, amb infants a partir de 5 anys, té un recorregut de 2 km de carrera a peu (adults), 200 m de natació (adults i infants) i 1 km de carrera a peu (adults i infants).

Més informació i inscripcions.

Horaris

7è Aquatló CET10 Barcelona


L’Aquatló, que se celebrarà al CEM Mar Bella i a la Platja de la Mar Bella de Barcelona, és un esdeveniment que inclou cursa a peu i natació. Integra qualsevol tipologia d’aquatletes que pot tenir tenir la ciutat, tant en l’àmbit competitiu com no competitiu, i tant adults com infants (l’edat mínima per poder participar-hi és 5 anys).

L’esdeveniment inclou un Aquatló per a federats i no federats, i un Aquatló familiar. En el cas de l’Aquatló per federats i no federats, la prova comprèn 4 quilòmetres de cursa a peu, 1 quilòmetre de natació i dos quilòmetres de cursa a peu. Pel que fa a l’Aquatló familiar, la prova se subdivideix en una part que fan només els adults (2 quilòmetres de cursa a peu), i una altra part que fan conjuntament els adults amb els infants (200 metres de natació i 1 quilòmetre de cursa a peu).

L’Aquatló és un projecte comú de CET10 i el CEEB per promocionar conjuntament l’espai del CEM Mar Bella i ajudar a continuar posicionant la ciutat de Barcelona com una de les ciutats de referència en esport outdoor, a Europa i a la resta del món.

Complex Esportiu Municipal La Mar Bella

Adreça:
Av Litoral, 86*96
:
Sant Martí
Barri:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Complex Esportiu Municipal La Mar Bella
Quan
23/09/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any