Adamo, en concert

Salvatore Adamo és un dels clàssics del cartell del Festival del Mil·lenni, i en aquesta vintena edició no és una excepció. El cantant italià es retrobarà al Palau de la Música amb el seu públic, que es tornarà a rendir a les elegants maneres d’un cantant pel qual sembla que no passa el temps.

El repertori es compondrà de balades romàntiques i temes propers a l’esperit juvenil dels guateques, amanits amb el sentit de l’humor i les dots d’entertainer d’Adamo.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Palau de la Música Catalana.
Es venen les entrades a:
Palau de la Música Catalana.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


Salvatore Adamo presenta la seva cita anual amb el Festival Mil·lenni el pròxim mes de gener. El cantant italià nascut a Comiso és un dels clàssics del cartell, no en va ha participat en les cinc últimes edicions, convertint el Palau de la Música en un temple en el qual de manera invariable rep les mostres d'afecte del seu públic, rendit a les elegants maneres d'un cantant pel qual no sembla que passi el temps.
Unint en el seu repertori belades d'acusat romanticisme amb temes extrovertits, que recorden que l'edat no té perquè diluir l'esperit juvenil de l'era dels guateques, enfila unes actuacions en les quals fa gala d'un sentit de l'humor i d'uns dots d'entertainer' que converteixen els seus espectacles en molt més que una successió de cançons clàssiques.

Palau de la Música Catalana

Adreça:
C Palau de la Música, 2
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Palau de la Música Catalana
Quan
24/01/2019

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
902 444 300
Telèfon de reserves:
933632510 persones amb mobilitat reduïda
Telèfon venda d'entrades:
93 319 75 70 (Atrapalo)

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any