ArtsLibris

La desena edició d’ArtsLibris clourà la setmana en què Barcelona celebra Sant Jordi. Aquesta edició d’aniversari presenta novetats importants. Per primer cop, la fira estendrà les activitats a altres espais i institucions de Barcelona per reforçar la seva vinculació amb la ciutat. A més, diversos artistes duran a terme projectes específics per a l’ocasió, i en el marc de la fira, també es projectaran documentals.

D’altra banda, ArtsLibris traurà edicions pròpies: un llibre d’artista nou per a la “Sèrie AL”, que aquest any farà Mariana Castillo Deball, i una edició limitada de guants i bosses dissenyats per Dora García i editats en col·laboració amb la Fundació Blueproject.

La fira ArtsLibris 2019 posa l’accent en la presència d’expositors internacionals, en particular iberoamericans, i prepara una nova secció dedicada a la publicació digital.

Horaris


El 2019 ArtsLibris assoleix la desena edició, que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d´abril com a colofó de la setmana en què la ciutat de Barcelona celebra el Dia del Llibre.

Aquesta edició d´aniversari presenta novetats importants. Per primer cop, la fira expandirà les seves activitats cap a altres espais i institucions de Barcelona, tot reforçant la seva vinculació amb la ciutat. Diversos artistes duran a terme projectes específics per a l´ocasió, i el cinema –en aquest cas, el documental– formarà part de la programació. A tot això s´hi sumen les edicions pròpies: un nou llibre d´artista per a la Sèrie AL, que ArtsLibris publica en col·laboració amb la Fundació Banc Sabadell i que aquest any el realitzarà Mariana Castillo Deball, i una edició limitada de guants i bosses dissenyats per Dora García i editats en col·laboració amb la Fundació Blueproject.

Així mateix, el 2019 ArtsLibris reforça, a la fira, la presència d´expositors internacionals, en particular iberoamericans, i prepara una nova secció dedicada a la publicació digital

Arts Santa Mònica. Centre de la Creativitat

Adreça:
C la Rambla, 7
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Arts Santa Mònica. Centre de la Creativitat
Quan
Del 26/04/2019 al 28/04/2019.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any