AutoRetro Barcelona 2018

Amb prop de cinquanta mil metres quadrats dedicats al món del motor clàssic, l’AutoRetro d’enguany aposta per intensificar l’acció internacional i promoure activitats participatives per tal de generar més dinamisme empresarial.

El Palau 2 concentrarà l’activitat comercial, mentre que al Palau 1 hi haurà espai per a les concentracions i el parc gratuït de vehicles clàssics. A la plaça de l’Univers es desenvoluparan les activitats paral·leles.

En aquesta edició es podran veure en funcionament vehicles clàssics tant de particulars com de clubs i entitats. Així doncs, hi haurà vehicles de transport de viatgers urbans i interurbans de les col·leccions de TMS i Sagalés, vehicles històrics de bombers dels parcs de Barcelona i Manresa, vehicles de produccions cinematogràfiques, unitats militars de la Segona Guerra Mundial, els automòbils i les motocicletes que van participar a les Montjuïc Legends Series o tots els models del mític Seat 600.

En aquesta edició especial se celebrarà per primera vegada el Concurs d’Elegància, dedicat als pioners del saló, aficionats que van participar amb els seus vehicles en les primeres edicions de l’AutoRetro.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fira Barcelona.
Es venen les entrades a:
Fira Barcelona. els dies del saló
Se celebra a:
Fira Barcelona.
Se celebra a:
Fira Barcelona.


AutoRetro 2018 afronta la seva trenta-cinc edició apostant per la renovació d´aquest macro aparador del segment del motor clàssic, oferint propostes que generin major dinamisme empresarial, intensificant l´acció internacional de l´esdeveniment i promovent accions participatives, per aconseguir implicacions més directes de tots els aficionats.

El Saló Internacional del Vehicle Clàssic de Barcelona confirma el seu posicionament en el calendari, celebrant-se el 2018 del 18 al 21 de octubre a Fira de Barcelona-Montjuïc.

AutoRetro 2018 comptarà amb una superfície propera als 50.000 m2, distribuïts entre el Palau 2, on és concentrarà l´activitat comercial; al Palau 1, espai per a les concentracions i el pàrquing gratuït de clàssics; i la plaça de l´Univers, marc en el qual és desenvoluparan les activitats paral·leles participatives.

Fira Barcelona

Adreça:
Av Reina Maria Cristina, 2*16
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Fira Barcelona
Quan
Del 18/10/2018 al 21/10/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any