Ballada de sardanes. Cobla La Principal del Llobregat

Horaris

Ballada de sardanes. Cobla La Principal del Llobregat

L’ Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona (ACFB) promou i dona suport a la sardana des del 1922. El 1950, va començar a organitzar unes populars ballades de sardanes a la plaça de Sant Jaume i, el 2010, les que se celebren al pla de la Catedral els matins dels diumenges i dies festius.

A la Mercè, l’ACFB organitza una ballada de sardanes participativa, perquè tothom que vulgui calçar-se les espardenyes i afegir-se a una rotllana ho pugui fer. La Ballada de sardanes que tindrà lloc la tarda del 23 de setembre a la plaça de Sant Jaume comptarà amb l’acompanyament de la cobla La Principal del Llobregat, en la seva primera participació en la Festa Major d’enguany: el mateix grup posarà música al Concurs de Colles de Sardana Esportiva i a la Ballada de sardanes que l’endemà, 24 de setembre, coordinarà la Federació de Colles Sardanistes de Barcelona a l’avinguda de la Catedral.

La Principal del Llobregat és una cobla amb gairebé un segle d’història. Creada l’any 1929 a Cornellà del Llobregat, va rebre la Creu de Sant Jordi el 2004, any que va coincidir amb el 75è aniversari de la seva fundació.

La Plaça de Sant Jaume

Adreça:
Pl Sant Jaume, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
La Plaça de Sant Jaume
Quan
23/09/2023

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any