Ballada de sardanes. Federació de Colles Sardanistes de Barcelona. Cobla La Principal del Llobregat

Horaris

Ballada de sardanes. Federació de Colles Sardanistes de Barcelona. Cobla La Principal del Llobregat

Com a fi de festa, després del Concurs de Colles de Sardana Esportiva, que tot just s’haurà celebrat, la Federació de Colles Sardanistes de Barcelona organitzarà la també clàssica ballada de sardanes que posarà el punt final a un matí de dansa popular a l’avinguda de la Catedral.

A la ballada, les colles que havien competit en el concurs dansaran plegades i convidant a fer-ho al públic assistent, en un ambient d’harmonia, festa i germanor, atributs indissociables del ball tradicional català més universal. I ho faran, per descomptat, amb l’acompanyament musical de la cobla La Principal del Llobregat, que interpretarà una selecció de sardanes molt populars per sumar-se a la festa.

La Principal del Llobregat és una de les cobles més distingides de Catalunya; Antoni Ros-Marbà, Salvador Brotons o Jordi León i Alfred Cañamero, entre altres il·lustres directors d’orquestra i compositors de cobla, han dirigit la formació en etapes diferents, mentre que la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, el Cor Lieder Càmera i l’Orfeó Català han estat algunes de les bandes amb què ha col·laborat.

La ballada de sardanes tancarà la jornada sardanística a l’esplanada de la Catedral. No ens la perdem!

Avinguda de la Catedral

Adreça:
Avinguda de la Catedral, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Avinguda de la Catedral
Quan
24/09/2023

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any