Ballem amb Kíiv. Folk d'Ucraïna

Horaris

Altres

Se celebra a:
La Plaça de Sant Jaume.

Ballem amb Kíiv. Folk d'Ucraïna

La dansa popular ucraïnesa beu d’una tradició centenària. Ho sap molt bé el Kyiv Academic Theater of Ukrainian Folklore ‘Berehynia’, la principal agrupació folklòrica de la capital d’Ucraïna, que oferirà una exhibició de danses dins la programació de Mercè Arts de Carrer (dies 23 i 24) i un taller per a públic de totes les edats la tarda del 25 de setembre, sempre al parc de l’Estació del Nord.

El matí del 25, però, oferirà igualment una actuació a la plaça de Sant Jaume, perquè la ciutadania que haurà gaudit del Matí bastoner conegui els balls tradicionals propis de l’est europeu i, més concretament, de Kíiv, ciutat convidada de la Festa Major per segon any consecutiu.

Ballem amb Kíiv. Folk d’Ucraïna ens descobrirà costums i ritus antics, balls de festes nocturnes o de festivitats; ens captivarà amb la força i el dinamisme de l’hopak, la kolomyika o la polka, algunes de les danses més enlluernadores del seu repertori. I si ens quedem amb ganes de més, a les 16.00 h podrem assistir a la masterclass que la companyia impartirà a l’exterior de l’Estació del Nord. Serà una oportunitat més perquè ens familiaritzem amb el folklore ucraïnès amb els seus màxims representants.

La Plaça de Sant Jaume

Adreça:
Pl Sant Jaume, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
La Plaça de Sant Jaume
Quan
25/09/2023

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any