BAM Cultura Viva

El BAM Cultura Viva és un punt de trobada i experimentació de les diferents escenes musicals de la ciutat i de part del territori. La proposta s’allunya de la lògica única de consum per tal de promoure relacions diferents amb les bandes i fomentar la reflexió, la diversió i les activitats per a totes les edats.

Enguany la convocatòria oberta per bastir la programació va rebre 617 propostes, la majoria de les quals eren projectes musicals impulsats per teixits associatius i comunitaris. Entre les seleccionades hi ha sons festius, urbans i populars, com BCN Afrobeats o Agozao; l’aproximació al funk i al jazz de Cykada; el hip-hop de NO ID o Taibi; grups i artistes propers a associacions musicals com El Pumarejo (Monodimpled amb Tarta Relena), el Club Cronopios (Literary Combat) o Indian Runners (amb Vàlius); grups vinculats al Gutter Fest i L’Automàtica, com Sandré; la música experimental del Moviment d’Insurrecció Sonora; projectes acústics, com Scott Mannion o Suena Barro; activitats relacionades amb la dansa, la performance i les arts visuals proposades per Bofirax, Sosun Dance, Ex Nihilo, Miss Ex i Placenta, i activitats per a famílies, nens i nenes, estudiants de música i tot tipus de públics.

També hi seran presents altres projectes del programa Cultura Viva, com ara Discofòrum i la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, i hi haurà una fira discogràfica i una proposta gastronòmica i musical. A més, en el marc del festival i en col·laboració amb In-Edit Talent, diversos grups de joves d’entre 15 i 25 anys rodaran curtmetratges musicals i les obres resultants s’estrenaran durant el festival In-Edit 2019.

Horaris

Altres

Coordinat per:
Institut de Cultura de Barcelona.


La tercera edició del BAM Cultura Viva arriba plena de propostes artístiques que funcionaran com a mirall de les moltes i variades escenes musicals de la ciutat de Barcelona i de part del territori. Un espai per a tots els públics on compartir formes de fer música que van més enllà del que és pròpiament un concert i que, en la majoria dels casos, les impulsen teixits associatius i comunitaris que mereixen l'altaveu històric de les Festes de la Mercè. La programació d'aquesta edició s'ha construït a partir d'una convocatòria oberta, on es van rebre 617 propostes.

Recinte Fabra i Coats

Adreça:
C Sant Adrià, 20
:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona
On
Recinte Fabra i Coats
Quan
21/09/2019

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any