Barcelona Cocktail Experience

Gastronomia. Deu dies de còctels, esdeveniments, classes magistrals i molt més!

Del 30 de setembre al 9 d’octubre, Barcelona celebra la primera edició de la Barcelona Cocktail Experience, l’esdeveniment més important de cocteleria de tot Espanya.

Seran deu dies d’activitats repartides per tota la ciutat, que comptaran amb la participació de 150 locals.Amb la polsera oficial de BCE podreu gaudir dels Signature Coctkails especialment creats per a l’ocasió, en establiments tan mítics com Paradiso, Sips, Boadas o Club House a un preu exclusiu de 7€.

L’esdeveniment comptarà amb el Cocktail Village, els dies 2 i 3 d’octubre, que estarà allotjat a l’emblemàtic Palau Dalmases, al Born. Un espai obert al públic, per a marques i bartenders, i que comptarà amb Pop-up Bars de les millors marques referents de Barcelona, un programa formatiu amb seminaris, classes magistrals i ponències, i un Tasting Room on podreu fer tasts exclusius i gaudir de moltes més sorpreses.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Palau Dalmases.

  • 10 DIES de còctels, esdeveniments i molt més.

Comença la Barcelona Cocktail Experience, del divendres 30 de setembre al diumenge 9 d’octubre. 10 dies de còctels, masterclasses, guests bartendings, pop ups…Amb la polsera oficial de BCE gaudiràs dels Signature Coctkails especialment creats per a l’esdeveniment, en els més de 130 temples de la cocteleria de Barcelona, a un preu exclusiu de 7€.

  • Signature Cocktails a 7€ en més de 150 LOCALS

Cada establiment ha col·laborat amb les millors marques de la indústria per crear un Signature Cocktail exclusiu per a BCE que podràs gaudir per només 7€, gràcies a la polsera oficial de BCE.Descobreix les creacions exclusives de BCE en establiments tan mítics com Paradiso, Sips, Boadas, Club House i molts més!

  • COCKTAIL VILLAGE al Palau Dalmases

Només dos dies, el diumenge 2 i dilluns 3 d’octubre.

Més de 55 hotels i més de 100 cocktail bars de Barcelona + Espai Fira al Palau Dalmases

Adreça:
Carrer de Montcada, 20
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Més de 55 hotels i més de 100 cocktail bars de Barcelona + Espai Fira al Palau Dalmases
Quan
Des de 30/09/2022 al 09/10/2022

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any