Barcelona International Community Day

Barcelona International Community Day és el punt de trobada per als membres de la comunitat internacional per ajudar-los en la seva nova vida com a barcelonins i barcelonines. Hi trobaran tota la informació per viure i gaudir de la ciutat. En la darrera edició del BICD van participar més de 4.500 visitants de 121 països diferents.

Amb més de setanta expositors, associacions i clubs d’expatriats i escoles internacionals a la fira, l’edició d’enguany també ofereix un gran programa que inclou conferències, tallers, taules rodones, així com activitats d’animació i per fer contactes.

Al Barcelona International Community Day hi ha activitats per a tothom, incloses activitats per a la família.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Marítim de Barcelona.
Organitzat per:
Barcelona Activa.


El dissabte 20 d´octubre se celebrarà la 5a edició de Barcelona International Community Day (BICD) al Museu Marítim de la ciutat. Es tracta del punt de trobada per als membres de la comunitat internacional per ajudar-los en la seva nova vida com a barcelonins i barcelonines. Trobaràs tota la informació que necessites per viure i gaudir de la ciutat. A la darrera edició del BICD van participar més de 4.500 visitants de 121 països diferents.
Amb més de 70 expositors, associacions i clubs d´expatriats i escoles internacionals a la fira, l´edició d´enguany també compta amb un gran programa que inclou conferències, tallers, taules rodones, així com activitats d´animació i per fer contactes.
Comparteix l´activitat amb els teus amics. Al Barcelona International Community Day, hi ha activitats per a tothom, incloses activitats per la família.

Museu Marítim de Barcelona

Adreça:
Av Drassanes, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any