Barcelona Magic Line

La Barcelona Magic Line Sant Joan de Déu 2020, la mobilització solidària de Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables, ja està en marxa. Us hi podeu inscriure i formar part de la família de #magicliners. Només heu de crear un equip, marcar-vos un repte solidari i caminar!

La caminada tindrà lloc el diumenge 1 de març de 2020. Enguany, Eva Armisén s’uneix a la família Magic Line com a creadora de la imatge gràfica d’aquesta edició. La il·lustradora ha volgut transmetre els valors de l’alegria, la superació i el treball en equip amb el lema “Caminar transforma”.

Horaris


La Magic Line és una mobilització solidària que organitza l'Obra Social Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables.

L'esdeveniment central és una caminada per equips i no competitiva pels turons de Barcelona, que tindrà lloc el diumenge 1 de març de 2020. Durant els mesos previs, els equips participants es marquen un repte solidari i fan activitats de captació de fons per aconseguir-lo.

Participar a la Magic Line costa 40 e per equip, el que permet inscriure un equip d'entre 5 i 20 persones, escollir un recorregut de 2, 10, 15, 20, 30 o 40 km i gaudir dels serveis bàsics de la caminada.

La caminada
La Magic Line consta de diferents trams i recorreguts, quan us inscriviu, tu i el teu equip, heu de triar en quin d´aquests voleu participar. Tots són una oportunitat per veure, conèixer i caminar pels llocs més emblemàtics de la ciutat de manera diferent. I tots els trams compten amb avituallament. La Caminada té com a parades principals el Castell de Montjuïc i la festa final a la plaça de la Catedral de Barcelona.

Sigui quina sigui la sortida que feu, en tot el recorregut hi trobaràs emocions, riures, animacions, música en directe i sobretot, molta solidaritat que, juntament amb la teva, farà de la Magic Line SJD una experiència única.

Els recorreguts de 2, 10 i 15 km són totalment accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Recorreguts
2 km. JARDINS DE LES TRES XEMENEIES Desnivell +34 m -21 m (Track 2km)
10 km. FONT MÀGICA DE MONTJUÏC. Desnivell +228m -241m (Track 10 km)
15 km. HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU. Desnivell +228m -281m (Track 15 km)
20 km. VALLVIDRERA. Desnivell +409m -746m (Track 20 km)
30 km. SANT BOI DE LLOBREGAT. PARC SANITARI SANT BOI Desnivell: +526 -531 (Track 30 km)
30 km. PARC DE LES AIGÜES. Desnivell +1.561m -1.637m (Track 30km)
40 km. CAN CUYÀS. Desnivell +1.561m -1.637m (Track 40 km)

Sortides
En inscriure-us us assignaran un horari de sortida automàticament. Consulteu el correu electrònic de la inscripció.

Diferents indrets de Barcelona

Adreça:
Av Catedral, 2
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Diferents indrets de Barcelona
Quan
01/03/2020

Web

Web inscripcions:
www.barcelonamagicline.org

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any