Barcelona Christmas Tour

Rutes. Recorregut en bus turístic per gaudir de la ciutat i dels llums de Nadal.

Per Nadal torna a circular el Barcelona Christmas Tour, que fa una ruta nocturna en un autobús de dos pisos pels indrets i espais de la ciutat amb decoració i il·luminació nadalenca. El recorregut està guiat en viu en català, castellà i anglès.

L’itinerari passarà pel passeig de Gràcia (Casa Batlló, la Pedrera), els carrers de Rosselló, Marina, Indústria, Independència, Sant Antoni Maria Claret (Hospital de Sant Pau) i Sardenya (Sagrada Família); la Gran Via, els carrers de Castillejos i Casp (Encants, Torre Glòries), l’avinguda Meridiana (Teatre Nacional), el carrer dels Almogàvers, el passeig de Lluís Companys (Arc de Triomf), la ronda de Sant Pere, la plaça d’Urquinaona, la via Laietana (barri Gòtic), el passeig de Colom, el Portal de la Pau (monument a Colom), el passeig de Josep Carner, la plaça de les Drassanes, el Paral·lel, la ronda de Sant Pau, el carrer d’Urgell (Mercat de Sant Antoni), la Gran Via, la plaça de la Universitat i els carrers de Roger de Llúria, Aragó, Balmes i Pelai, per acabar altra vegada a la plaça de Catalunya.

A més de contemplar l’ambient nadalenc que impregna la ciutat, descobrireu la història de les tradicions més típiques que envolten aquestes dates, com ara que els galets, tan típics de les nostres taules, són un invent relativament modern i barceloní, concretament del barri del Born, o quin és l’origen de la rifa de Nadal o de l’Home dels Nassos, entre altres curiositats.

A més, durant el trajecte gaudireu d’ambientació musical amb una playlist de cançons nadalenques, creada especialment per a l’ocasió en el  perfil de TMB de Spotify.

Com en tot el transport públic, en el Barcelona Christmas Tour regiran les normes d’higiene i seguretat per evitar la propagació de la covid-19.

Horaris

L´Ajuntament de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona i Turisme de Barcelona tornen a posar en circulació per Nadal a Barcelona el Barcelona Christmas Tour, que ofereix una ruta nocturna en autobús de dos pisos per descobrir els indrets i espais de la ciutat amb decoració i il·luminació nadalenca. Recorregut guiat en viu en català, castellà i anglès

El recorregut passarà pel passeig de Gràcia (Casa Batlló, Pedrera), els carrers Rosselló, Marina, Indústria, Independència, Sant Antoni Maria Claret (Hospital de Sant Pau), Sardenya (Sagrada Família), Gran Via, carrers Castillejos, Casp (Encants, Torre Glòries), avinguda Meridiana (Teatre Nacional), carrer Almogàvers, passeig Lluís Companys (Arc de Triomf), Ronda Sant Pere, plaça Urquinaona, Via Laietana (Barri Gòtic), passeig Colom, Portal de la Pau (monument a Colom), passeig Josep Carner, plaça Drassanes, Paral·lel, Ronda Sant Pau, carrer Urgell (Mercat Sant Antoni), Gran Via, plaça Universitat, carrers Roger de Llúria, Aragó, Balmes i Pelai, per acabar de nou a la plaça Catalunya.

A més de contemplar l’ambient nadalenc que impregna la ciutat, descobrireu la història de les tradicions més típiques que envolten aquestes dates, com ara que els galets, tan típics de les nostres taules, són un invent relativament modern i barceloní, concretament del barri del Born, o quin és l’origen de la rifa de Nadal o de l’Home dels Nassos, entre altres curiositats. A més, durant el trajecte gaudireu d’ambientació musical amb una playlist de cançons nadalenques, creada especialment per a l’ocasió al perfil de TMB de Spotify.

Com en tot el transport públic, al Barcelona Christmas Tour regiran les normes d´higiene i prevenció de contagis per evitar la propagació de la Covid-19

Sortida i final plaça Catalunya

Adreça:
Plaça de Catalunya, 1
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Sortida i final plaça Catalunya
Quan
Des de 26/11/2021 al 02/01/2022

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any