Barcelona Obertura Spring Festival

Neix el Barcelona Obertura Spring Festival, un nou festival de música clàssica organitzat pel Liceu, el Palau de la Música Catalana i L’Auditori que celebrarà la primera edició del 4 al 17 de març de 2019.

El Barcelona Obertura Spring Festival aplegarà grans noms de la música a nivell nacional i internacional, que protagonitzaran setze concerts repartits pels tres escenaris.

A més, l’Obertura City + oferirà 33 concerts gratuïts en diferents espais de la ciutat, des de centres cívics fins a la Casa Batlló. Aquests concerts presentaran talents locals seleccionats pels directors artístics de les tres institucions organitzadores del festival.

Altres

Se celebra a:
Gran Teatre del Liceu.
Se celebra a:
Palau de la Música Catalana.
Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.


El "Barcelona Obertura Spring Festival" difondrà música clàssica al voltant de la ciutat durant dues setmanes. Del 4 al 17 de març de 2019, celebrarem la primera edició del "Barcelona Obertura Spring Festival", el primer festival organitzat per les tres institucions (Liceu, Palau de la Música Catalana i L'Auditori) conjuntament amb el suport de la Ajuntament de Barcelona. El festival comptarà amb grans noms a nivell nacional i internacional que protagonitzaran 16 concerts ubicats en els tres escenaris.

A més d'aquestes cites, s'organitzaran 33 concerts gratuïts en diferents espais de la ciutat oferint una manera diferent d'apropar-se al panorama musical de Barcelona. Aquests concerts, anomenats "Obertura City +", seran protagonistes de talents locals seleccionats pels directors artístics de les tres institucions.

El "Barcelona Obertura Spring Festival" serà, sens dubte, una oportunitat per veure com la música clàssica pot convertir-se en motor de ciutat per a tots els ciutadans i visitants.

Gran Teatre del Liceu, Palau de la Música Catalana i Auditori de Barcelona

Adreça:
C Rambla, 97
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Gran Teatre del Liceu, Palau de la Música Catalana i Auditori de Barcelona
Quan
Del 04/03/2019 al 17/03/2019.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any