Barcelona Obertura Spring Festival

Durant els mesos de febrer i març tindrà lloc la segona edició del Barcelona Obertura Spring  Festival, el primer festival organitzat conjuntament pel Liceu, el Palau de la Música Catalana i L’Auditori.

El festival aplega artistes de renom de l’escena nacional i internacional, que protagonitzaran concerts a les tres sales. A més, s’organitzaran un gran nombre d’actuacions gratuïtes a diferents escenaris de la ciutat, que oferiran un plantejament alternatiu a l’escena musical de Barcelona. Aquests concerts formen part de l’Obertura City + i hi participaran músics locals seleccionats pels directors artístics de les tres institucions.

En podeu consultar la programació aquí.

Altres

Organitzat per:
Gran Teatre del Liceu.
Organitzat per:
Palau de la Música Catalana.
Se celebra a:
Palau de la Música Catalana.
Se celebra a:
Fundació Conservatori del Liceu.
Se celebra a:
Sant Pau Recinte Modernista.
Organitzat per:
L'Auditori de Barcelona.
Se celebra a:
Gran Teatre del Liceu.
Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.


El Festival de Primavera Obertura de Barcelona difondrà la música clàssica a tota la ciutat. Els mesos de febrer i març celebrarem la segona edició del Barcelona Spring Obertura Festival, el primer festival organitzat per les tres institucions (Liceu, Palau de la Música Catalana i L'Auditori) juntament amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona. El festival comptarà amb noms de renom de l'escena nacional i internacional que protagonitzaran nombrosos concerts a les tres sales. A més d'aquests concerts, s'organitzaran un gran nombre d'actuacions gratuïtes a diferents escenaris de la ciutat, oferint un plantejament alternatiu a l'escena musical de Barcelona. Aquests concerts formen part de l'obertura Ciutat + i comptaran amb músics locals seleccionats pels directors artístics de les tres institucions.

El Festival de Primavera Obertura de Barcelona serà una oportunitat per conèixer com la música clàssica es pot convertir en el motor que impulsa la ciutat per a tots els seus ciutadans i visitants.


Programació completa de concerts

Diferents equipaments de la ciutat

Població:
Barcelona
On
Diferents equipaments de la ciutat
Quan
Del 09/02/2020 al 30/03/2020.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any