Bartolomé Bermejo

L’obra de Bartolomé Bermejo destaca per la seva tècnica extraordinària i per l’originalitat iconogràfica. Bermejo va saber desenvolupar un llenguatge realista personal, de gammes cromàtiques espectaculars.

Sorprèn també la seva capacitat per desenvolupar interpretacions noves de tot tipus de temes i iconografies.

L’exposició, que reuneix obres de diversos museus i col·leccions d’Espanya, Europa i els Estats Units, arriba a Barcelona després de presentar-se al Museo del Prado. S’hi exposen obres cabdals com ara la Pietat Desplà, restaurada recentment.

Horaris


Exposició monogràfica d´aquest excepcional pintor gòtic del segle XV. La seva obra destaca per la seva tècnica extraordinària i per l´originalitat iconogràfica.

L´exposició, que reuneix obra de diversos museus i col·leccions d´Espanya, Europa i Estats Units, es presenta primer al Museo del Prado, del 9 d´octubre de 2018 al 27 de gener de 2019.

El Museu Nacional ja va acollir al 2003 una exposició amb obra de Bermejo al voltant de la Pintura Gòtica Hispanoflamenca. Ara es mostraran algunes obres cabdals que no van poder ser en aquella ocasió, com la Pietat Desplà, recentment restaurada (podeu consultar el catàleg del procés de restauració d´aquesta obra a la biblioteca del museu).

Comissariat: Joan Molina

Museu Nacional d'Art de Catalunya

Adreça:
C Mirador Palau Nacional, 6*10
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Museu Nacional d'Art de Catalunya
Quan
Del 15/02/2019 al 19/05/2019.

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any